Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezaustavljiva

Ovo nitko nije očekivao: U osmom desetljeću želi na naslovnicu Playboya!

Foto: PA/Pixsell
1/3
11.03.2020.
u 17:26

Country zvijezda Dolly Parton na pragu je 75. godine i jasno je dala do znanja da se ne namjerava povući s glazbene scene.

- Slikala sam se za Playboy prije puno godina, kad sam imala samo 32, ali mislim da bi bilo savršeno kada bi oni to ponovili. Ne znam žele li to i mogu li na naslovnoj stranici biti žene sa 75 godina - rekla je jasno i glasno Dolly Parton za People, country vila koja je jasno dala do znanja da se ne namjerava povući s glazbene scene.

1/9

Ona je 1978. godine za naslovnicu obukla prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima i postala tako prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu Hefnerovog časopisa.

- Vjerojatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još uvijek iste - komentirala je u šali pjevačica koja je progovorila i o plastičnim opreacijama koje je nanizala tijekom godina. Objasnila je zašto ne očekuje da će joj se izgled promijeniti kada bude još starija.

- Zategla sam se koliko god je to bilo moguće. Prepoznatljiva sam, izgledam kao lik iz crtića, a oni ne stare. Čak i s 90 godina, vjerojatno ću izgledati slično, samo s više šminke i većom perikom - rekla je Parton.

Inače, ona je nedavno iznenadila priznanjem da je svojedobno pomišljala na samoubojstvo.

Damir Kedžo je svratio kod nas i otkrio nam pojedinosti o trijumfu na Dori.

Naime, nakon ljubavnih problema, pjevačica si je htjela oduzeti život. Priznala je da samo što nije povukla okidač pištolja kada je njezin ljubimac, bostonski terijer Popeye, uletio u sobu dok je ona sjedila i razmišljala o tome, piše Mirror. – Jedno popodne sjedila sam gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću primijetila pištolj koji držim zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga primim i pogledam, na tren naš mali pas, Popeye, došao je trčeći po stubama. Zvuk njegovih šapa vratio me u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. I onda sam molila – objasnila je Dolly u jednom intervjuu koji je objavljen u knjizi ''Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton''. 

Pjevačica, 73-godišnjakinja, smatra da je to bio Božji znak. – Mislim da to ne bih učinila, ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnosti čak i za nekoga čvrstog poput mene ako bol postane dovoljno jaka – rekla je Parton. Dolly u knjizi opisuje i odrastanje u Tennesseeju, kao najstarija od 12 djece iz obitelji. Naime, njezina obitelj bila je toliko siromašna da su se ona i njezina braća i sestre morali kupati u lokalnoj rijeci i da je bilo dobro ako je jedan od njih mokrio u krevet koji su dijelili jer ih je to grijalo.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
21:45 11.03.2020.

Moze, ali iskljucivo u potpunosti neretusirane fotografije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije