Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT

Ovo morate čuti: Svestrani Schwarzenegger repa o svom životu!

Arnold Schwarzenegger
Foto: Screenshot
1/5
03.06.2019.
u 23:42

Glumac je udružio snage ss austrijskim glazbenikom Andreasom Gabalierom i odrepao stihove koje je sam napisao u pjesmu "Pump it Up (The Motivation Song)".

Čini se da se legendarni austrijski glumac Arnold Schwarzenegger (71)  nakon kraja svoje političke karijere zabavlja više nego ikad. Arnie je nedavno izašao na naslovnici njemačkog GQ magazina, preživio udarac poludjelog fana u leđa u Južnoafričkoj republici, snimi novi nastavak Terminatora, govorio u dokumentarcu o oceanima, a sad je i snimio rap pjesmu!

Glumac je udružio snage ss austrijskim glazbenikom Andreasom Gabalierom i odrepao stihove koje je sam napisao u pjesmu "Pump it Up (The Motivation Song)".  U pjesmi možemo čuti detalje iz Arnijevog života, od titule na natjecanju Mister Universum pa do glume u filmovima "Conan" i "Terminator".

Posebno je zanimljivo i da Schwarzenegger izgovara svoje poznate rečenice "Hasta la vista Baby" i "I'll Be Back". 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije