Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Metallica u podlozi

Ovo morate čuti, Niprije su opet obradile 'Bojnu Čavoglave'

Foto: Youtube screenshot
1/7
30.01.2020.
u 19:46

Ovaj put obrada "Bojne Čavoglave" išla je uz glazbu pjesme "Whiskey in the Jar" u izvedbi Metallice i obožavatelji su opet oduševljeni.

V.I.S. Niprije, anonimni glazbenici koji obrađuju pjesmu "Bojna Čavoglave" u aranžmanima svjetskih hitova, pustili su novu obradu ove pjesme.

Ovaj put obrada "Bojne Čavoglave" išla je uz glazbu pjesme "Whiskey in the Jar" u izvedbi Metallice i obožavatelji su opet oduševljeni. Pohvalili su njihov trud i dali im neke prijedloge uz čiju glazbu bi još htjeli slušati stihove Thompsonovog hita, a pitali su ih sviraju li na svadbama.

Iz V.I.S.-a Niprije ne žele otkriti svoj identitet, a nedavno su nam tek otkrili kako su i njih iznenadile velike brojke gledanosti njihovih videa na  YouTubeu.  - Broj obrada ovisi o inspiraciji, koje zasad ne nedostaje, a ideja je došla sasvim slučajno, ponajviše zbog vremenskih (ne)prilika posljednjih tjedana i skrivanja od kiše u toplini naših domova - rekli su nam u studenom.

 

 

Jedan video bio im je i uklonjen s YouTube i to zbog govora mržnje. Bila je riječ o "Shallow Čikola", ali dan nakon što je uklonjen video je opet bio vraćen na ovaj popularni servis. 

 

Komentara 2

ZO
zokanabelom
21:12 30.01.2020.

To je falsifikat obrade, a ne obrada. Pjesma u originalu započinje stihom Za dom spremni, a Niprije očito imaju premale cojones za autentičnu obradu.

MA
mare0801
21:35 30.01.2020.

Brate mili, ovo je dosadno, a oni ne staju. Već su ih desetak izbacili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije