Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Ovome se nitko nije nadao: 13-godišnja djevojčica na audiciji bacila Janka na pod!

Foto: Nova TV
1/4
21.06.2019.
u 10:50

– Sve mi se svidjelo, osim ovog zadnjeg dijela! – komentirao je Janko.

Audicije sedme sezone Supertalenta započele su ovaj tjedan, a sudeći po prvim kandidatima koji su se predstavili četveročlanom žiriju i nova sezona obećava obilje dobre zabave, jakih emocija i izvanrednih talenata.

Od brojnih kandidata koji su stali pred žiri, Janku će posebno ostati urezan u sjećanje JK Gladijator. Naime, na Majino inzistiranje da na Janku ovi sjajni judaši pokažu nekoliko osnovnih poteza, trinaestogodišnja judašica uspjela je Janka prebaciti preko leđa i baciti na pod. „Sve mi se svidjelo, osim ovog zadnjeg dijela!“ komentirao je Janko.

JK Gladijatori skupina su judaša od 8 do 13 godina koji su na Supertalent došli demonstrirati osam osnovnih principa juda: poštovanje, pristojnost, iskrenost, poniznost, prijateljstvo, čast, hrabrost i samokontrolu.

Zanimljiv nastup osigurao je i natjecatelj Jovan Jeremić koji se predstavio talentom govorenja unatrag. Kako kaže, cilj mu je oboriti Guinnessov rekord, a osim što je izgovarao riječi unatrag po napucima žirija, Maja mu je zadala i malo teži zadatak – dok je ona pjevala svoju pjesmu, Jovan ju je potom recitirao unatrag.

Među prvim kandidatima koji su svoj talent predstavili žiriju i publici u studiju bilo je pjevača, plesača, plesnih skupina, glazbenika, imitatora, žonglera, a hoće li i u idućem audicijskom tjednu novi kandidati oduševiti žiri, ostaje nam vidjeti.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije