Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježio se

Ovo je princ Harry rekao Meghan kad ju je vidio u vjenčanici

Foto: Reuters/Pixsell
1/21
21.05.2018.
u 09:32

Prije ulaska u kapelu Harry se požalio svom bratu i kumu princu Williamu da su mu hlače malo preuske, a dok su sjedili u kapeli, neprestano je ispitivao  Williama vidi li Meghan

O čemu su šaputali princ Harry i Meghan Markle prije polaganja bračnih zavjeta, znatiželjno su se svi pitali.

Mikrofon nije bio uključen u trenutku  kada je princ, sada vojvoda od Sussexa, ugledao svoju buduću suprugu u kapeli dvorca Windsor i gledatelji koji su pratili izravan prijenos vjenčanja  godine nisu mogli čuti što je to Harry rekao Meghan. Daily Mail zatražio je zato pomoć Terryja Ruanea koji je pročitao s Harryjevih usana što je rekao Meghan.

– Izgledaš predivno. Nedostajala si mi – rekao je Harry Meghan kad mu se pridružila na oltaru. Kad je njegov otac, princ Charles dopratio Meghan do oltara, Harry mu  je rekao: – Hvala ti tata.

Prije ulaska u kapelu Harry se požalio svom bratu i kumu princu Williamu da su mu hlače malo preuske, a dok su sjedili u kapeli, neprestano je ispitivao  Williama vidi li Meghan i je li došla. 

Kada su izašli pred okupljeni puk ispred kapele, Meghan je pitala Harryja: – Poljubac? Na što je on uzvratio: – Da!

Nakon što su ušli u kočiju vojvoda od Sussexa odahnuo je i rekao Meghan: – Sada sam spreman za cugu. 

1/16

Komentara 5

Avatar prahrvat
prahrvat
10:17 21.05.2018.

Kad će ovo više proći?

MA
Majur
09:57 21.05.2018.

Rekao je kad ju je vidio:”oprosti draga,baš sam prdnuo...izgledaš predivno”...

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:39 21.05.2018.

Kad ćete nas prestat silovat s pričama ovim likovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije