Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Gorana

Ovo je novi Gospodin Savršeni? Oglasio se i RTL o novoj sezoni

Foto: Instagram
1/4
28.06.2019.
u 12:28

Prema brojnim šuškanjima nova zvijezda RTL-ova showa je Mijo Matić.

Nakon prve sezone RTL-ova showa "Gospodin Savršeni" koja je Gorana Jureneca spojila s Hanom Rodić, ove jeseni očekuje nas druga sezona u kojoj će, prema pisanju Slobodne Dalmacije, Gospodin Savršeni biti Mijo Matić. 

Šuškanja kako će Jureneca zamijeniti Matić odlučili smo provjeriti i na RTL-u, s kojeg nam kažu sljedeće:

– Brojne špekulacije oko toga tko je ''Gospodin Savršeni'' potvrđuju da je projekt najzanimljiviji na televizijskom tržištu.  Već ove jeseni gledatelji će moći uživati u novoj, još žešćoj, paprenijoj i slasnijoj sezoni.

Mijo je bivši nogometaš koji je nogometni teren zbog ozljede na kraju zamijenio fitness-dvoranom i postao je trener. On je prvak u bodybuildingu i vatrogasac je.

Foto: Instagram Asos

Mijo na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima pozira u golišavom izdanju i na kojima su u prvom planu
njegovi savršeno istesani trbušnjaci. 

Fotografije koje objavljuje često prate i njegova razmišljanja o životu, o tjelovježbi, o odnosu dobra i zla. Ako je istina da je Mijo novi Gospodin Savršeni, bit će zanimljivo gledati kakve će sve debate voditi s kandidatkinjama koje se prijave u ovaj show. 

Mijo Matić bloger je na Večernjakovoj Blogosferi, a o čemu piše, čitajte ovdje

Komentara 5

GE
gec
14:17 28.06.2019.

Opet počinje "stočni sajam"!! Cure imate novog pastuha!! Pitam vas imate li ponosa i stida!?!?

AM
ante_maja
21:54 30.06.2019.

taj rtl treba zabranit u Hr!

ZO
zoranos
14:00 28.06.2019.

Da ali "savršeni" treba osim izgleda biti i uspješan poslovni čovjek koji se vozi u skupom autu i ima nekretnine ... ne samo netko zgodan. Ovaj tip je vatrogasac i fitness trener - sve super ali ne "savršeno" :).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije