Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrali čitatelji

Ovo je najzgodniji Hrvat! Skroman i samozatajan Ante svrgnuo je s trona čak i Ćorluku

Foto: Instagram
1/6
09.01.2019.
u 08:00

Ćorluki je pobjeda izmakla za dlaku, a u tijesnoj borbi pobijedio je njegov donedavni suigrač iz reprezentacije Ante Rebić.

Nakon što je Franka nadmoćno odnijela pobjedu u Večernjakovu izboru za najljepšu Hrvaticu, vrlo je malo nedostajalo da na tronu najzgodnijeg Hrvata završi njezin suprug Vedran Ćorluka.

No Ćorluki je pobjeda izmakla za dlaku, a u tijesnoj borbi pobijedio je njegov donedavni suigrač iz reprezentacije Ante Rebić. 25-godišnjak iz Vinjana Donjih nedaleko od Imotskog postao je prava svjetska senzacija tijekom nogometnog prvenstva u Rusiji pa ne čudi da mu je popularnost rapidno narasla ne samo u sportskim krugovima već i kod nježnijeg spola. Rebić, koji trenutačno igra u njemačkom klubu Eintracht Frankfurt, titulom najzgodnijeg Hrvata okrunio se osvojivši nešto više od 30% vaših glasova (svoj glas dalo mu je 3069 osoba), dok je na drugom mjestu završio pobjednik prethodnog Večernjakova izbora Vedran Ćorluka s nešto manje od 26% glasova (ovog puta osvojio je 2674 glasa).

Nogometaši dominiraju

Na trećem mjestu našao se Janko Popović Volarić kojeg smo donedavno gledali u žiriju Supertalenta. Markantni glumac komplimente na račun svog izgleda dobio je od 20,79% glasača, dok se na četvrtom mjestu ponovno našao jedan mlad i perspektivan sportaš, tenisač Borna Ćorić.

Među top 5 našao se i model te pjevač u usponu Vlaho Arbulić, poznat i po vezi s bivšom suprugom Gorana Ivaniševića Tatjanom Dragović. Njega slijede nogometaš Mateo Kovačić, glumac Goran Bogdan, arhitekt Ante Vrban, inovator i poduzetnik Mate Rimac, dok se na začelju našao HRT-ov voditelj Ivan Vukušić.

Skroman i samozatajan

Rezultati Večernjakove ankete pokazuju da su nogometaši i dalje najprivlačniji ženama. Iako su mnogi od njih već pronašli svoje bolje polovice i uživaju u bračnom životu ili su na korak od njega, na sreću mnogih Rebićevih pratiteljica on je još uvijek, barem donedavno, bio solo. Samozatajan je Rebić po pitanju privatnog života pa su jedine ljepotice u čijem ga se društvu može vidjeti sestre, starija Katarina i mlađa Marija. Iznimno je privržen obitelji pa svaki slobodan trenutak nastoji provesti u Vinjanima okružen sestrama, majkom Nediljkom i ocem Boškom koji radi kao autoprijevoznik. Živi poprilično skromno i jednostavno, ne zanimaju ga luksuzni automobili i skupi provodi.

Sa samo 20 godina potpisao je ugovor za talijansku Fiorentinu, a slava mu nikada nije udarila u glavu. Svake godine, nakon što završi s klupskim obvezama, baterije puni u rodnom kraju. Veseli se roštiljadama s prijateljima, planinarenju i izletima u prirodu. Obožava aktivan odmor pa ga tako naročito u ljetnim mjesecima možete vidjeti kako planinari na Biokovu, a vrijeme često krati i razonodom uz Crveno jezero. Osim u obitelji, mladi Rebić oslonac pronalazi i u vjeri pa ne čudi što mu je nedjeljna misa u mjesnoj crkvi nezaobilazan ritual.

Relaksaciju od spartanskog režima ovaj zgodni nogometaš pronalazi i u igri sa svojim psom, francuskim buldogom Snoopyjem, a njegovim fotografijama nerijetko topi srca mnogobrojnih obožavateljica. Iako samozatajan, naš nogometni heroj vrlo je aktivan na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati ga više od 553 tisuće korisnika. Nastavno na laskavu titulu najzgodnijeg Hrvata po izboru čitatelja Večernjeg lista taj bi se broj mogao povećati, baš kao što bi se uskoro mogao promijeniti i Rebićev ljubavni status. Do tada Ante bez sumnje ostaje jedan od naših najpoželjnijih neženja!

Pogledajte i tko se našao na listi najseksi Hrvata.

Komentara 5

MA
maloprekosutra
08:29 09.01.2019.

poznati nogometaš i još neoženjen !? Nema taj konkurencije pa da je i rugoba !

Avatar zagorac2
zagorac2
08:16 09.01.2019.

kak vas nije stid pisati ovakove gluposti

Avatar ivica48
ivica48
08:55 09.01.2019.

Da je dobar nogometaš to je u redo ali novinaru u lijepoti si pretjero

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije