Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Ovo je jedini razlog zbog kojeg Meghan ne želi razgovarati s tatom

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
23.08.2018.
u 12:57

Vojvotkinja od Sussexa otputovala je u Ameriku u posjet mami i prijateljima, ali s tatom Thomasom neće se susresti.

Meghan Markle u tajnosti je otputovala u Ameriku kako bi posjetila majku Doriju i prijatelje. Vojvotkinja od Sussexa u Ameriku je otišla sama i nije poznato hoće li joj se pridružiti suprug, princ Harry.

Britanski mediji The Sun i Express.co.uk pišu kako od izvora bliskih kraljevskoj obitelji doznaju kako se vojvotkinja neće susresti s ocem Thomasom koji joj je zadao mnogo briga u zadnje vrijeme.

Thomas Markle, otkako mu je kći postala članica kraljevske obitelji,  koristi se svakom prilikom kako bi zaradio na tome, pa je tako pristao na paparazzo snimanje, naplatio je nekoliko intervjua u kojima je govorio o nepoznatim detaljima o vezi njegove kćeri i princa, čak je iznio i Harryjeva politička razmišljanja.

Svojim istupima u javnost slomio je srce Meghan, koja, kako piše Express, želi otići u posjet ocu i popričati s njim, ali zna da bi njihov privatni razgovor sigurno procurio u javnost jer njen otac ne može držati jezik za zubima. S obzirom na sve što je doživjela od oca ne čudi što još nije spremna razgovarati s njim i oprostiti mu.

VIDEO Ovaj detalj otkriva da je Meghan trudna?

Komentara 6

MA
mariocibaric12345
14:06 23.08.2018.

Koga zabole sta ona ne razgovara sa taticom ona je upecala ribicu

MA
malala
14:38 23.08.2018.

Mjesto da mu je zahvalna dozivotno. Bez njega bi bila ziva kmica i tesko da bi po majcinoj preplanulosti bila tu gdje je.

SS
S.Savić
16:57 23.08.2018.

feministkinja, ljevičarka, aktivistica za pobačaj - djetete tame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije