Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Istri

Ovo je bio najromantičniji trenutak na svadbi Marka Tolje

Foto: Indigo blue weddings
1/5
11.07.2018.
u 08:00

Poznati pjevač i njegova odabranica Ana Ivančević vjenčali su se u crkvi sv. Antuna u Kršanu, a medeni mjesec morat će pričekati.

Iako se kaže da je sedma godina u vezi krizna, pjevaču Marku Tolji i njegovoj izabranici Ani Ivančević ostat će u najljepšem sjećanju. Naime, par je prošle subote u crkvi sv. Antuna u Kršanu izmijenio bračne zavjete, a slavlje s uzvanicima nastavljeno je u stanciji Stare staze.

– Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Oboje imamo rođendan u sedmom mjesecu, sedam smo godina u vezi koju smo sada okrunili brakom – rekao je za Story uspješni Riječanin koji je za tu prigodu odjenuo smeđe odijelo Fidelio, a imao je čak četiri kuma – prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića. Bivša manekenka Ana blistala je u čipkastoj vjenčanici modnog dvojca eNVy Room, a za kumu je izabrala prijateljicu Helenu Jelić.

– Bilo nam je prekrasno, baš onako kako smo htjeli. Okruženi najdražim ljudima, obitelji i prijateljima. Potpuno opušteno i bez ikakvog presinga. Živjela ljubav! – dodao je dalje Marko za Story, kojem je ustupio ekskluzivne fotografije s vjenčanja. Na meniju su bili istarski specijaliteti, a usput se nazdravljalo i pobjedi hrvatske reprezentacije u Rusiji.

Zacijelo najromantičniji trenutak večeri dogodio se kada je Marko pred stotinjak uzvanika, među kojima su bili i njegova dugogodišnja prijateljica TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, poznati trubač Antonio Geček iz Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije sa suprugom Jerkom, direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat sa suprugom Dubravkom te Markov stric Davor Tolja iz nekad popularnog dvojca Denis&Denis, Ani izveo pjesmu “Ljubav u boji”.

Riječ je o singlu koji je posvetio Ani nedugo nakon što su se upoznali i zavoljeli, a jedan od stihova ide ovako: “Ti si jedino što vrijedi; početak i moj kraj; s tobom srce se ne štedi; moga oka ti si sjaj.” Vesela i opuštena zabava trajala je do jutra, no umjesto odlaska na medeni mjesec par se vraća poslovnim obvezama. Marka čekaju ljetni koncerti, a na jesen će izdati novi studijski album na kojem će se naći svi singlovi od 2013. i još neke nove pjesme.

– Zadnji studijski album izdao sam 2012. godine pa se nakupilo pjesama. U međuvremenu sam snimio dječji album i album s Jazz orkestrom HRT-a, koji je dobio nominaciju za Porina. Svašta se dogodilo, puno malih i velikih koncerata, ali krajnje je vrijeme i za novi autorski album – rekao je nedavno. No ipak će se u pauzi od brojnih nastupa posvetiti supruzi i uživati s njom na obali. 

1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije