Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI DA NIJE ISTINA

Ovo im neće proći! Pjevač uzvratio tužbom teškom 20 mil dolara zbog teških optužbi

Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: screenshot/instagram
1/9
27.06.2020.
u 10:00

Bieber od svake traži 10 milijuna dolara zbog, kako on kaže, zlonamjernih tvrdnji koje mu mogu uništiti karijeru.

Kanadski pjevač Justin Bieber odlučio je podići tužbu za klevetu protiv dvije korisnice društvenih mreža koje su ga optužile za spolno zlostavljanje. Bieber od svake traži 10 milijuna dolara zbog, kako on kaže, zlonamjernih tvrdnji koje mu mogu uništiti karijeru. 
Naime, dvije žene optužile su pop zvijezdu za seksualno napastovanje, a on je sve negirao.

Prvo je prije dva dana žena koja se predstavila kao Danielle na Twitteru napisala kako je pjevač 2014. godine  nasrnuo na nju i prisilio je na intiman odnos u hotelu Four Seasons u Austinu, u Texasu, nakon svog koncerta koji je održao 9. ožujka.
Prema njenim riječima, tada 20-godišnji Justin pozvao je nju i grupu prijatelja u hotel, gdje je nju odveo u zasebnu sobu i seksualno je napastovao te joj zaprijetio da nikome ne smije otkriti što se dogodilo jer će 'protiv nje poduzeti pravne korake'.  Nakon što su o tome pisali mediji, objava je uklonjena, a zatim je i nestao profil stanovite Danielle. Bieber se nakon toga oglasio na društvenim mrežama, i rekao kako je nemoguće to što tvrdi Danielle, jer je s njim cijelo vrijeme bila bivša djevojka Selena Gomez.  Biber je zatim na Twitteru priložio cijeli niz dokaza iz kojih je vidljivo kako je te večeri spavao na drugom mjestu. 

Foto: Twitter

- Želim biti potpuno jasan. Ova priča nema veze s istinom. Obično se nikada ne oglašavam o neistinama koje se pišu o meni, obzirom da se cijeli život nosim s time, no nakon razgovora sa suprugom i svojim timom odlučio sam javno progovoriti o cijeloj situaciji. Glasine su glasine, ali seksualne optužbe nisu benigna stvar. Regionalni menadžer lanca hotela Four Seasons potvrdio je da nikada nisam kročio na posjed hotela datuma 9. ožujka 2014. te da nisam bio gost hotela toga, kao i narednog dana. Molio bih sve medije da se obrate hotelu ako imaju tu potrebu - napisao je Justin.  Nakon toga još je jedna žena optužila pop-zvijezdu za spolno zlostavljanje. Žena po imenu Kadi tvrdila je kako ju je 2015. u New Yorku Biberov tjelohranitelj doveo u Justinovu hotelsku sobu, nakon susreta s fanovima. Kadi se, po njenim riječima, počela ljubiti s Justinom, no on ju je nakon toga zaključao u kupaonici nasrnuo na nju. No, mediji su pronašli kako je Kadi te iste godine na svom profilu napisala kako nikad nije upoznala Biebera. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
11:15 27.06.2020.

Skroz moguće! Pa i nakon koncerta u Zagrebu družio se sa 3-4 manekenke u svojoj sobi (svi mediji su tada o tome izvještavali). Samo što naše na to ne gledaju kao na napastovanje, već kao na čast i priliku...

SA
samoborka
10:45 27.06.2020.

Bravo Bieber! Neka to bude poruka svim besramnim lakomim smraduljama i smradovima koje povampireno lažno optužuju poznate i bogate poznate osobe, iznad svega muškarce, za silovanja! Uništavaju trud i život tih poznatih ljudi, zakrčavaju sudove svojim lažnim optužbama i kradu vrijeme i dostojanstvo stvarnim žrtvama silovanja

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:57 27.06.2020.

Ne znam jeli se tamo sto dogodilo ili nije, i nadam se da ce to sud utvrditi. Medjutim, pitam se sto te zenske misle, da ih se zove na zabave da im se gledaju haljinice i nove Gucci cipelice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije