Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvala prijatelje

Status Elle Dvornik u dva sata dobio više od 29.000 lajkova

'06.06.2013., Zagreb - Ella Dvornik u kupacem kostimu dizajnera Zorana Aragovica. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/7
14.08.2014.
u 14:22

Ella Dvornik, kći slavnog Dine, od malih je nogu bila drugačija. Na Facebooku je objavila što je sve prolazila kao djevojčica u školi, otkrivši i da su je prijateljice s 11 godina pokušale otrovati...

Ella Dvornik, kći slavnog Dine, od malih je nogu bila drugačija. Na Facebooku je objavila što je sve prolazila kao djevojčica u školi, otkrivši i da su je prijateljice sa 11 godina pokušale otrovati Domestosom. Njezini obožavatelji oduševili su se statusom u kojem Ella proziva svoje nekadašnje prijatelje pa je dobila oko 27 tisuća likeova u svega dva sata od objave statusa.

>>Ella Dvornik tetovirala cijela leđa u spomen na oca

- Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa "sumnjivim" tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću, ali samo pod uvjetom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi joint ni prvog dečka svojim roditeljima. I baš zato nisam nikad bila problematična niti sam pretjerivala u ičemu. I moji roditelji su uvijek znali gdje sam, s kim sam i što radim. Ta ista djeca tih roditelja su se pretvarali da spavaju kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla, a onda u hidrant stavljale odjeću i oblačile se u minice. A ja bih sjedila doma i lagala njihovim starcima da spavaju - napisala je Ella.

 

>>Ella Dvornik seksi plesom zavodila mladića na Zrću

>>Danijela Dvornik: Ispričavam se što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao

>>Danijela Dvornik obojila kosu u ružičasto

 

Ključne riječi

Komentara 35

TE
tepajBrusLi
15:07 14.08.2014.

Manje droge,facebooka,vucaranja, parazitiranja na racun podviga slavnog dida molim.a više škole,rada i dostojanstva

PA
Pax
15:29 14.08.2014.

To se nekad zvalo propalitet!

BA
baniček
14:50 14.08.2014.

bolje se vatajte posla umjesto da škrabate satima glupsoti po fejsbuku...nitko pametan tamo i nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije