Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ovih 10 farmera traže partnerice koje nisu umišljene, ne piju, plavuše su i duhovite

Foto: RTL
1/12
08.02.2020.
u 08:59

U dvanaestoj sezoni popularnog RTL-ova showa Marijana Batinić putovat će od Slavonije preko Zagorja do Dalmacije kako bi donijela ljubavnu sreću usamljenim farmerima

Nove avanture farmera koji traže svoju srodnu dušu u showu “Ljubav je na selu” opet gledamo na RTL-u od 9. veljače kada će biti prikazana prva emisija, a ostale će se prikazivati ponedjeljkom i četvrtkom u 21 sat. U dvanaestoj sezoni Marijana Batinić putovat će od Slavonije preko Zagorja do Dalmacije kako bi donijela ljubavnu sreću usamljenim farmerima. Kazali su joj farmeri sve o svojim bivšim ljubavima i ženama, a otkrili su i što su najluđe napravili zbog voljene osobe. Upoznajte deset farmera koji traže ljubav.

Dušan Golubovac ima 30 godina, radi na poljoprivrednom gospodarstvu nekoliko kilometara od kuće, a na svojem imanju ima ovce, koze, svinje i zemlju na kojoj sadi kukuruz i djetelinu. Za sebe kaže da je jako emotivan, voli ugađati osobi do koje mu je stalo pa je tako, otkriva, zbog ljubavi jednom vozio osam kilometara na biciklu. Kao svoju manu ističe to što previše vjeruje osobi koju voli. Dušan je do sada imao dvije duže veze, a sad se nada da će naći djevojku koja će biti iskrena i pozitivna i koja će mu se svidjeti na prvi pogled. Nije mu čak važno, kaže, ni kako izgleda. Nada se da će pronaći djevojku za brak, osnovati obitelj i nastaviti se baviti poljoprivredom.

Hakija Špago ima 42 godine i iznajmljuje opremu za rafting u dolini Neretve. U slobodno vrijeme popravlja računala, svira gitaru i pjeva. Otvorena je i komunikativna osoba, ali povukao se u sebe nakon što je prekinuo osmogodišnju vezu. Njegova buduća ljubav, naglašava, mora imati svoj stav, biti iskrena, mlađa od njega i njegove visine. Želja mu je uskoro zasnovati i obitelj. Priznaje da mu je mana što zna ishitreno donijeti odluke zbog kojih se kasnije kaje.

Foto: RTL

Ivanu Putniku su 44 godine, a na svom imanju ima oko 50 koza te zemlju na kojoj sadi kukuruz, djetelinu i povrće. Sebe opisuje kao vrijednu, poštenu osobu i spreman je uvijek pomoći drugima. O svojim bivšim djevojkama ne želi govoriti, a nada se da će pronaći jednostavnu i iskrenu ženu s kojom bi imao obitelj.

Lučki radnik i poljoprivrednik Ivica Jurjević ima 32 godine, a na svojem gospodarstvu uzgaja 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz. Dan mu uglavnom prolazi u brizi o životinjama. Veseo je i pristojan, kaže Ivan za sebe i dodaje da je posebno pristojan prema ženama. Iza sebe ima jedan brak nakon kojeg nije bio u vezi. Nada se da će u ovom showu pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život.

Dvadesetjednogodišnji Josip Tratnjak po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši i patke te sadi kukuruz i ječam. Slobodno vrijeme provodi u šetnji sa psom, a često priskoči u pomoć i susjedima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan te upravo takve djevojke i traži. Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS poruku s videom u kojem pleše. Sve njegove veze dosad su kratko trajale ili su bile na daljinu. Izgled mu nije važan, važnije mu je da njegova djevojka ima dobar smisao za humor.

Mihael Derdić ima 37 godina i po struci je frizer, ali bavi se izradom namještaja u svojoj radionici. Živi s mamom, tatom i bakom na farmi na kojoj uzgaja kokoši, ali i obrađuje vinograd. Član je lokalnog DVD-a, u slobodno vrijeme igra nogomet ali i, kaže, iznajmljuje sobe. Do sada je bio u tri duže veze, a sve su, priznaje, uglavnom završavale zbog toga što su prelazile u rutinu. Mihael je otkrio da je najluđe što je učinio za ljubav bilo to što je poslao djevojci cvijeće za Dan žena, no cvjećar je zapisao krivu adresu pa se za njegovu gestu pročulo po cijelom selu. Njegova idealna djevojka ne smije biti umišljena, ali mora biti plavuša.

Foto: RTL

Miro Vojvodić ima 49 godina, bavi se poljoprivredom te uzgaja krave i ovce. Želi upoznati ženu koja zna što želi i spremna je na kompromis. Miro otkriva da nije arogantan i uvijek je spreman na dogovor, a do sada je imao samo jednu dužu vezu od godinu i pol. Svadljive žene i one kojima smeta svaka sitnica nisu mu po guštu.

Stjepan Basarić ima 27 godina, a ima svoj OPG na kojem uzgaja svinje i kokoši, vinograd, voćnjak i vrt te sadi kukuruz, ječam, zob i soju. Stjepan živi s roditeljima, sestrom i bratom, a svira tamburu u bendu s kojim nastupa na svadbama. Društven je i zabavan, ali dosad mu te osobine nisu puno pomogle u ljubavi i imao je nekoliko kraćih veza. Zato želi upoznati ozbiljnu djevojku s kojim bi zasnovao obitelj.

Foto: RTL

Umirovljenik Stjepan Skočak ima 66 godina i ima svoj voćnjak i vrt. Član je planinarskog i gljivarskog društva, a za sebe kaže da je smiren i veseo čovjek koji voli društvo i zabave. Dvadeset godina bio je u braku te ima sina i kćer. Stjepan se nada da će u emisiji “Ljubav je na selu” upoznati ženu koja je slična njemu, između 55 i 60 godina. Od buduće partnerice traži samo da nije svadljiva, a volio bi da je lijepa. U slobodno vrijeme piše pjesme, a bere i ljekovite trave te organizira roštilje s prijateljima.

Valter Krastić ima 52 godine, a Istrijan je koji radi u firmi za proizvodnju ljepljivih traka. Ovisno o smjenama na poslu, prilagođava svoje poljoprivredne aktivnosti, a na svome imanju sadi povrće. Valter živi pet kilometara od granice sa Slovenijom, a stanuje s majkom. Član je DVD-a Buje, voli se družiti i izlaziti, a posebno u klubove s domaćom glazbom. Valter je bio u braku sedam godina, a u emisiju ga je prijavio prijatelj, što ga je jako razveselilo. Od buduće partnerice traži da je poštena i pravedna te iskrena, da ne puši i ne pije, a volio bi, kaže, i da je zgodna i mršava iako nije presudno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije