Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasile brak

Ove zvijezde oprostile su bračnu nevjeru, shrvane patile pod povećalom javnosti

Foto: PIXSELL
1/7
16.09.2020.
u 08:00

Mnogi slavni parovi prošli su kroz probleme bračne nevjere, no u ovim slučajevima odlučili su da ništa neće stati na put njihovoj ljubavi.

Brakovi mnogih slavnih parova našli su se pred krahom zbog nevjere, no za razliku od njihovih srca - još uvijek nisu puknuli. Iako mnogi ne mogu prijeći preko ovakve vrste nepovjerenja, poneki su odlučili poraditi na oprostu. Krajem travnja 2016. godine svijet se šokirao pjesmama kraljice glazbenih ljestvica Beyoncé. Naime, u svom šestom studijskom albumu ‘Lemonade’ ova je pjevačica opjevala svu svoju bol nakon što je saznala da je suprug, glazbenik Jay Z, vara. Snimka iz 2014. koja je došla u javnost poljuljala je iluziju o savršenoj vezi. Nakon Met Gala večeri, par je završio u liftu s Beyoncéinom sestrom Solange koja je fizički napala Jaya dok je Beyoncé sve promatrala. Iako neko vrijeme nisu htjeli ništa komentirati, kasnije su priznali istinu. Bračni par nikada nije govorio o svom ljubavnom životu i dugo se nagađalo jesu li šuškanja o nevjeri istinita, a diva je svemu stala na kraj kada je izdala cijeli album o muževoj nevjeri. Svi su tada zapamtili stih o ‘Becky s dobrom kosom’, koji je pokrenuo teorije o mogućim ljubavnicama.

2015 Met Gala - Arrivals file photos ****FILE PHOTOS** BEYONCE PREGNANT WITH TWINS Superstar BEYONCE has stunned fans by revealing she is pregnant with twins. The Halo hitmaker, who is married to rap legend Jay Z, took to Instagram on Wednesday (01Feb17) to share a picture of herself posing in a bra, panties, and a veil as she cradled her growing baby bump. "We would like to share our love and happiness," she wrote in the caption. "We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters." The double bundle of joy will be siblings for Beyonce and Jay Z's first child, daughter Blue Ivy, who turned five last month (Jan17). The music supercouple wed in 2008. (MT/WNNOW/KL)** 2015 Met Gala - Arrivals Featuring: Jay Z, Beyonce Where: New York City, New York, United States When: 04 May 2015 Credit: Rob Rich/WENN.com RR5 /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: RR5/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Potom je isto sa svojim albumom učinio i Jay Z, a sve kako bi se ispričao supruzi, dok je kao završnica njihove drame došao i zajednički album ‘Everything is Love’ koji je izašao prije dvije godine. Tada su oboje pjevali o sretnoj ljubavi čime su javnosti dali do znanja kako je Queen B smogla snage sve oprostiti mužu, a kruna oprosta bili su blizanci Sir i Lumi Charter.

Ljubavni život zvijezde ‘Seksa i grada’ šest je godina fanove serije držao ispred malih ekrana, a potom u još dva nastavka istoimenog filma, no stvarni ljubavni život glumice Sarah Jessice Parker bio je gotovo podjednako buran. Naime, njezin suprug Matthew Broderick uhvaćen je na djelu – paparazzi su ga u nekoliko navrata snimili s nepoznatom crvenokosom djevojkom, a nakon što je postalo jasno da je Matthew zapravo varao svoju suprugu dulje vrijeme dok je ona putovala snimajući filmove, prijavio se na rehabilitaciju i odvikavanje od seksa. Međutim, cijela je stvar samo ojačala njihov brak pa je već sljedeće godine par sretno dočekao blizance Marion i Tabithu, te su sa svoje 23 godine bračnog staža i dalje jedan od najdugovječnijih hollywoodskih parova.

The Inheritance Opening Day - Arrivals. Opening Day of Matthew Lopez' Broadway play The Inheritance at the Ethel Barrymore Theatre - Arrivals. Featuring: Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick Where: New York, New York, United States When: 17 Nov 2019 Credit: Joseph Marzullo/WENN.com JM11 /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: JM11/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Još jedan zvjezdani par koji je zajedno više od 20 godina su Victoria i David Beckham. Iako njihov brak mnogima djeluje poprilično idilično, prije 15-ak godina to nije bio slučaj. Victoria je godinama bila žrtva suprugove nevjere, a 2004. budućnost im je bila upitna jer se pročulo da David supruzi iza leđa spava sa svojom asistenticom i s još dvije žene. Naime, David je u rujnu 2003. godine viđen s nepoznatom ženom, a iako je popularni nogometaš koji je tada karijeru gradio u Real Madridu sve negirao, kasnije se saznalo tko je bila ta žena. Sve je javnosti potvrdila upravo ona – njegova bivša privatna asistentica Rebecca Loos koja je otkrila sve sočne detalje tajne seksualne veze sa slavnim nogometašem. Victoria je bila jako pogođena svime pa je poput Beyonce napisala pjesmu o muževoj nevjeri, no svemu je ipak stala na kraj i odlučila oprostiti suprugu koji joj je pokazao koliko mu je žao. Sada par ima četvero djece i čini se da su sretniji nego ikad.

No UK: London, UK. David Beckham, Victoria Beckham at GQ Men of the Year Awards held at the Tate Modern, Bankside, London on September 3rd 2019. Ref: LMK73-J5391-040919 Keith Mayhew/Landmark Media WWW.LMKMEDIA.COM /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Ljepotica porculanskog tena Nicole Kidman bila je shrvana kada je saznala da ju je suprug Keith Urban na samom početku njihova braka 2006. godine varao.

Tek nekoliko mjeseci nakon što su se vjenčali, manekenka i model Amanda Wyatt izišla je u javnost sa svim detaljima njihove afere. Osim toga, javnosti je otkrila kako se Urban godinama bori s ovisnošću, a priznala je i da je ljubovala s glazbenikom još i prije nego što je on upoznao miljenicu hollywoodske publike Nicole. “Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”, rekla je Amanda u jednom intervjuu misleći na glazbenika, a čini se da je Nicole mužu odlučila dati drugu šansu pa par danas ima dvoje djece, Sunday i Faith, i čini se kako je to sve ostalo iza njih. Jedan od parova zbog tih je razloga potražio i stručnu pomoć pa su tako sportaš Carey Hart i glazbenica Alecia Beth Moore, poznatija kao Pink, navodno još dandanas često u bračnom savjetovalištu. Sve je počelo još prije dvanaest godina kada je pjevačica prodornog glasa saznala da je muž vara, a kako se situacija više nikada ne bi ponovila, odlučili su se za takav korak. Vjerujući u njega kao dobrog oca, prijatelja i muža, Pink je ipak odlučila ostati u braku iako su mnogo puta prekidali i mirili se, a neko vrijeme čak nisu ni živjeli zajedno. No već godinama žive skupa i odgajaju svoje dvoje djece, 9-godišnju kćer Willow Sage Hart i dvogodišnjeg dječaka Jamesona.

Nicole Kidman Keith Urban 2009, Photo By John Barrett/PHOTOlink Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Photo By John Barrett/Newscom/PIXSELL

Ipak, čudnije od svih s tim se problemom nosila reperica Belcalis Marlenis Almánzar, popularna kao Cardi B. Samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, Cardi B. saznala je za suprugovu nevjeru, a na čuđenje javnosti, na sve je samo slegnula ramenima. Tako je na svom Twitter profilu potvrdila da ju je suprug Kiari Kendrell Cephus, profesionalno poznat kao Offset, varao, ali tim je putem samo poručila: “To se događa svima, a kladim se i vama. Ljudi drukčije reagiraju na probleme u vezama”. Par se prije tri godine tajno vjenčao, a na Valentinovo 2018. godine saznalo se da očekuju i prinovu. Cardi je oko svog privatnog života uvijek bila iskrena i bez dlake na jeziku, pa ne čudi njezina odluka da bez glume iznosi i stvari iz svog privatnog života.

VIDEO>> Brakovi ovih zvijezda našli su se krahom zbog nevjere, no dali su još jednu šansu! 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije