Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
internet gori

Ove snimke iz novog nastavka 'Borata' mogle bi stvoriti probleme Bijeloj kući, oglasio se i Trump

Foto: Pixsell kolaž
1/8
24.10.2020.
u 16:35

U jednom dijelu filma pokazuje kako je glumica Maria Bakalova navodno ušla u Bijelu kuću prošlog mjeseca,a prije toga ju nitko nije tražio da pokaže negativan test na koronavirus.

Glumac i komičar Sascha Baron Cohen u novom nastavku filma 'Borat' doveo je Bijelu kuću u neugodnu situaciju.

U jednom dijelu filma pokazuje kako je glumica Maria Bakalova navodno ušla u Bijelu kuću prošlog mjeseca, a prije toga ju nitko nije tražio da pokaže negativan test na koronavirus.

 

U vrućoj vodi se našao i Trumpov dugogodišnji prijatelj i odvjetnik Rudy Giuliani. On se danima pokušava obraniti bog kadrova prikazanih u filmu.

 

Naime, Rudy je uhvaćen na snimci s rukama u hlačama dok je u hotelskoj sobi s glumicom Mariom Bakalovom koja tumači Boratovu kći koja ima 15 godina

Trump je za strane medije kazao kako mu Borat nije nimalo smiješan, te je otkrio kako ga je Sascha pokušao prevariti prije nekoliko godina no on nije nasjeo.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MK
mksdk
17:33 24.10.2020.

Kada pišete o uzrocima radikalizacije u društvu, morate biti svjesni da je jedan od uzroka i vaše (medijsko) odbijanje objavljivanja vijesti o Bidenovima. Naprosto, razina vidljivosti medijske manipulacije je prešla granicu do koje se uopće može govoriti o vijestima, i prešla je u područje čistog i otvorenog laganja.

Avatar dzambo
dzambo
17:38 24.10.2020.

Ova vijest..ona vijest...ovak..onak...a karavani i dalje prolaze.....dzabe je to sve...jer jos 4 godine gledace oni njega na mjestu Predsjednika...

RO
Rogger
17:40 24.10.2020.

Tony Bobolinski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije