Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 najljepših

Ove slavne dame pokazale su svoja prirodna izdanja i ostavile bez daha!

dame
Foto: Instagram
1/11
10.12.2014.
u 21:28

Slavne dame koje su se ohrabrile i bez straha pokazale svoje ''pravo'' lice oduševile su obožavatelje i medije i pokazale da je prirodno lijepo

One su slavne, bogate, uspješne, a i lijepe. Toliko da izgledaju sjajno i bez šminke. Slavne dame koje su se ohrabrile i bez straha pokazale svoje ''pravo'' lice oduševile su obožavatelje i medije i pokazale da je prirodno lijepo. Selena Gomez, Beyonce, Alessandra Ambrosio – provjerite kako ove ljepotice izgledaju bez šminke.

1. Selena Gomez – Ova mlada ljepotica objavila je fotografiju bez šminke na Instagramu. U ugodnoj vesti, tijekom vožnje automobilom, pomalo umorna Selena okinula je prirodni selfie i oduševila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

2. Jessica Alba – Glumica je velika pobornica zdravog života. Tijekom jednog od treninga u teretani uzela je pauzu i fotografirala se poslije vježbe. Izgleda sjajno čak i tada.

Foto: Instagram/Wanda Nara

3. Megan Fox – U jutarnjim satima glumica je objavila selfie nakon buđenja. I dalje jednako očaravajuća.

Foto: Instagram/Wanda Nara

4. Alessandra Ambrosio – Njena prirodna ljepota ne čudi, budući da je jedna od omiljenih anđelica Victoria's Secreta. Ipak, na ovoj fotografiji, na kojoj se igra sa svojim sinom, Alessandra izgleda kao djevojčica. Svaka čast.

Foto: Instagram/Wanda Nara

5. Beyonce – Za ovu glazbenu divu nema sumnje. Izgleda sjajno uvijek – i svi to znamo. Krasi je sjajan ten, kosa, zubi. Beyonce nema mane, a često ni šminke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

6. Mariah Carey – Iako nema nimalo ukusa te često koketira s kičem, pjevačica na obiteljskoj fotografiji izgleda izvrsno. U ležernom izdanju pozirala je sa suprugom i djecom, a izgleda bolje nego u glamuroznim izdanjima.

Foto: Instagram/Wanda Nara

7. Lady Gaga – Od brojnih ekscentričnih izdanja – ovo joj je jedno od najboljih. Kad bi češće bila ovako jednostavna, češće bi otkrila svoju prirodnu ljepotu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

8. Miley Cyrus – Mlađahna pjevačica također bolje izgleda kada je najprirodnija. Na nastupima je često vulgarna, no bez šminke je ono što zaista jest – lijepa, mlada djevojka.

Foto: Instagram/Wanda Nara

9. Jessica Biel – Glumica i supruga Justina Timberlakea prava je ljepotica. Na crvenom tepihu redovito obara s nogu. No, isto tako prekrasna je i bez imalo šminke, u ležernom izdanju. Od Jessice nismo ni očekivali ništa manje.

Foto: Instagram/Wanda Nara

10. Jessica Simpson – Nakon dva poroda, borila se sa suvišnim kilogramima – i borbu dobila. No, problema s ljepotom nikad nije imala. Ova glamurozna pjevačica i dizajnerica uvijek je lijepa. Čak i kada na njenom licu nema ni trunke šminke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Selena Gomez u najprovokativnijem izdanju dosad

>>Beyonce se za Božić nagradila vilom vrijednom 85 milijuna dolara

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:05 11.12.2014.

Uz to kaj niti jedna jedina ne izgleda bilo sto bolje od prosjeka, te sto zadnje 4 a pogotovo Megan Fox izgledaju zaista katastrofalno, nije li smijesno za Beyonce reci da je krasi sjajan ten, posto se radi o crnkinji? Uostalom, na fotografiji ima periku, pa se ista ni u kom slucaju ne moze smatrati "bez sminke"

DA
danho
08:22 11.12.2014.

ova mala selena je nasminkana jeste vi slijepi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije