Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao top modeli

Ove poznate Hrvatice ovog su ljeta u kupaćim kostimima mamile uzdahe

Foto: Instagram
06.09.2017.
u 13:23

Brojne komplimente zbog zavidne linije koju su pokazale u badićima od obožavatelja su ovoga ljeta dobile Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Žanamari Perčić, Antonija Stupar Jurkin, Maja Šuput...

Polako se opraštamo od ljeta pa je red da se prisjetimo koje su poznate Hrvatice ovo ljeto mamile uzdahe fotografijama s plaže i pokazale da svojom linijom mogu konkurirati svjetskim top modelima.

Maja Šuput, osim gotovo svakodnevnim koncertima na kojima neumorno pleše, višak kalorija troši i redovitim odlascima u teretanu, pa ne čudi što  ima tako zavidnu liniju kojom se može hvaliti u kupaćim kostimima svih oblika. 

Brojne komplimente ovog ljeta dobila je i glumica Ecija Ojdanić koja je u top formi. Za odličan izgled 43-godišnje glumice zaslužno je trčanje kojem se posvetila posljednjih godina, a upravo se priprema za svoj prvi maraton koji će trčati u Veroni. Otkako trči, primijetila je da može više jesti i da joj se ništa ne prima, a tijelo joj je čvršće, što se vidi.

Da se znoj proliven u teretani tijekom cijele godine itekako isplati, dokaz su i voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Ecija Ivušić
koje su redovitim treninzima postigle manekensku figuru.

1/14

Kada vidite Bojanu Gregorić Vejzović u kupaćem kostimu, nikada ne biste pomislili da je glumica napunila 45. godina. Kaže da je kampanjac po pitanju vježbanja, a zasluge za dobar izgled velikim dijelom idu dobroj genetici. 

Pjevačica Žanamari Perčić na društvenim mrežama ovog ljeta dobila je gomilu komplimenata za svoje fotografije s plaže i to sasvim zasluženo jer pjevačica izgleda senzacionalno. Baš kao i glumice Nela Kocsis i Marijana Mikulić. Nela svoju fit liniju duguje dugim šetnjama i izbjegavanju ugljikohidrata.

Voditeljica Renata Sopek je i fitness trenerica pa ne čudi što za nju ljeto i skidanje u kupaći kostim ne predstavljaju dramu, baš kao ni pjevačici Nives Celzijus koja uz glazbene gaže i glumački angažman u seriji "Čista ljubav"  nema vremena za odmor i sjedenje, što se vidi na njenoj liniji. 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
16:27 06.09.2017.

Štono bi se reklo onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za poznate Hrvatice koje su ovoga ljeta mamile uzdahe fotografijama s plaže. Što ja i 99,9 posto ostalih "građanki i građana Hrvatske" imano s njima daa bi nas ozbiljne novine (kako Večernjak tepa sam sebi) uopće trebale obavješćivati o njihovim navodno zamamnim fotkama?! U svakom hrvatskom selu nađe se takvih "zamamnih" koje su se posvadile s osjećajem za čuvanje vlastite privatnosti. Počevši od Nives Celzijus i Maje Šuput pa dalje, daj im dragi Bog ubuduće dobru pamet! Amen.

DU
Deleted user
19:32 06.09.2017.

opet poznate..ha..ha..nema nista bez ono poznate..

RI
rikavac
17:10 06.09.2017.

Mamile uzdahe drkadzijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije