Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike obitelji

Ove obitelji imaju više od petero djece, a neki čak i 11

Foto: Pixsell
1/6
28.08.2018.
u 19:10

‘Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna’, a ovi poznati dokazuju da i danas postoje obitelji koje imaju više od petero djece

Iako velike obitelji više nisu toliko česte kao u prijašnjim vremenima, neke od slavnih osoba mogu se pohvaliti velikim brojem mališana. Posljednjih smo nekoliko dana tako doznali da Eddie Murphy očekuje svoje deseto dijete, a glumac Leon Lučev četvrto.

Njegova nova životna partnerica Jelena Graovac za nekoliko će mjeseci roditi njihovo prvo zajedničko dijete. Leon iz braka s umjetnicom Ivanom Jelavić već ima sina Ivana te kćeri Leu i Zoe. A Rade Šerbedžija ponosan je otac petero djece. Najstarije, redatelja Danila i glumicu Luciju, dobio je u prvom braku, a s redateljicom Lenkom Udovički dobio je kćeri Ninu, Vanju i Milicu.

Petero djece ima i njegov kolega glumac Sven Medvešek koji je s glumicom Natašom Dorčić dobio troje djece – sinove Tita Emanuela i Tomu te kćer Rozu. Tijekom veze s kostimografkinjom Martinom Franić dobio je kćer Jagu, a prije šest godina njegova partnerica Ema rodila je njegovo peto dijete, sina Natana. Bivši nogometaš Zvonimir Boban i dizajnerica Leonarda posvojili su Gabriela, Mariju, Rafaela i Martu, a živote im je dodatno uljepšalo rođenje Ruže.

– On je više okupiran poslom, a ja sam više s njima i u onim nekakvim dosadnim trenucima, satima. Zvonko je taj koji mazi i pazi, kao i svaki tata, pretpostavljam. Ja sam mama, ja sam kvočka – prije nekoliko godina obiteljsku idilu opisala je Leonarda. Broj pet sretan je i za bivšeg nogometaša Igora Štimca koji je s bivšom suprugom Suzanom postao ponosan otac sina Luke te kćeri Mije i Dee, a danas uživa sa životnom partnericom Lanom Bucat s kojom ima sinove Niku i Ivana. Rekorderka je ipak bila glazbenica Esma Redžepova koja je udomila 47 djece.

– Moj Steva i ja nismo mogli imati svoju djecu. Težnja za roditeljstvom javlja se kako čovjeku prolaze godine. Mi smo odlučili tu našu ljubav prema djeci zadovoljiti tako što smo se brinuli o 47 njih. Ti momci nisu bili odjedanput u našoj kući, nego generacija po generaciju. Mi smo ih čuvali kao da su naša djeca, svima pružili ljubav i toplinu i napravili od njih dobre muzičare. To nam je bio glavni cilj, da oni mogu od muzike zarađivati i dobro živjeti – opisala je kraljica romske glazbe.

Eddie Murphy čeka svoje deseto dijete, a jedno više imali su glumačke legende Charlie Chaplin i Marlon Brando (troje posvojene). Glumac i redatelj Mel Gibson s tri žene ima devetero djece, dok su glazbenici Mick Jagger i Rod Stewart te bivši boksač Mike Tyson ponosni očevi njih osmero.

VIDEO Ovi parovi su zahvaljujući showu "Ljubav je na selu" pronašli srodnu dušu i zasnovali obitelj

Komentara 6

Avatar Ashley
Ashley
20:57 28.08.2018.

Ajd neka, samo dosta ovih nabrojanih imaju djecu iz 2-3 braka. Hrvatskoj su potrebne mlade obitelji s puno djece, ali mladi koji se ne rastaju i ostaju zajedno. Brak je sakrament izmedju muza, zene i Boga, a obitelj je svetinja!

KA
karlodrago
19:37 28.08.2018.

Bilo bi interesantno pitati Radu Šerbedžiju ,što su njegova djeca po nacionalnosti.?

KO
koraba
23:50 28.08.2018.

Koji glupi članak! Ispada da za više djece treba i više žena. I ja imam 10-ero s 10 žena!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije