Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzo nakon su se razišli

Ove je poruke Doris poslala mužu prošlo Valentinovo, a nedavno su skinuli prstenje

Foto: Instagram
1/15
11.06.2020.
u 13:41

Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na ruci.

HRT-ovu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu odnedavno prate šuškanja kako je došlo do krize u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a čini se kako su problemi počeli u veljači ove godine, i to nakon Valentinova. 

1/6

No, ono što je sada zaintrigiralo javnost jest screenshot poruka koje je Doris poslala Borisu  na Valentinovo prošle godine, a koje je Boris prethodno sam objavio na svom Instagram profilu, koji je odnedavno zaključan za javnost. Boris je tada njima nasmijao pratitelje.

Doris mu je u tim porukama poručila da "stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, kad se vrati doma stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer". No, ni to nije bilo sve. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzeti iz ormara crni sako i doći po svoju voljenu ženicu u 12.30", poručila je još i na kraju mu je poželjela sreću i poručila: "Nemoj što zaboraviti..."

Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tijekom kuhanja, nije nosila vjenčani prsten.

Zajedno su se mogli vidjeti još na rođendanu sina Donata 16. veljače u jednom zagrebačkom restoranu, no čini se kako ni tada Doris nije imala prsten.

Foto: FIBA/Screenshot

Posljednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfie s kraja siječnja na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a tjedan dana prije isti se prizor mogao vidjeti i na njezinoj ruci.

Boris je na jedno vrijeme čak bio i potpuno deaktivirao svoj Instagram profil.

Doris i Boris vjenčali su se u rujnu 2013. u njihovom rodnom Zadru, a Doris koja se tada bavila samo glumom bila je nekoliko mjeseci trudna. 

Komentara 53

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
14:04 11.06.2020.

Bravo. I ja bi ju ostavio nakon toga.

VI
viviann
14:10 11.06.2020.

Žena baš nije pri sebi. Nek si plati pomoćnicu.

Avatar Noldor
Noldor
14:53 11.06.2020.

Čestitam bivšem mužu. Sačuvao si nešto dostojanstva. Za opomenu svima koji misle u budućnosti da je ovo dobra ideja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije