Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje prijateljice

Ove glazbene dive se obožavaju: Zajedno su prebrodile bračnu prevaru, ali i skinule 40 kg

Foto: Ian West/Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/8
07.08.2020.
u 07:00

Također se priča da je Beyoncé čak otišla toliko daleko da je odgađala s izdavanjem svog šestog studijskog albuma 'Lemonade' kako bi omogućila Adele da dobije svoj trenutak na glazbenim ljestvicama.

Glazbena industrija može biti itekako okrutna, no to nije slučaj kod dvije slavne glazbene dive. Uz to što su obožavateljice međusobnog glazbenog opusa, Beyoncé i Adele su također najbolje prijateljice. Adele je dugo bila obožavateljica Queen B, a posljednjih godina upravo je ona osoba kojoj se britanska diva obraća za savjet.

1/7

Jedan od takvih bio je i onaj vezan uz Adeleinu nevjerojatnu transformaciju koja je šokirala svijet. Adele je fizičku tranformaciju započela nakon rastave s bivšim suprugom Simonom Koneckijem, kada se odlučila za naporan režim mršavljenja i treninga. Američki magazin Heat piše kako je upravo Beyoncé inspirirala Adele i dala joj savjete pomoću kojih je izgubila više od 40 kilograma.

"Beyoncé je ultimativna Adeleina ikona. Pomogla joj je vlastitim savjetima o fitnessu, kao i davanjem različitih pogleda na sve to, ujedno je podržavajući da uživa u svom poslu", rekao je blizak izvor za američki medij. Čini se kako je i Beyoncéin dokumentarni film 'Homecoming' nadahnuo britansku pjevačicu, kao i vizualni album 'Black is King', koji je izašao prošli tjedan, a koji je Adele podijelila na Instagramu, klečući ispod jedne od scena na kojima je Beyoncé.

Foto: Instagram screenshot

Obožavatelji su blisko prijateljstvo diva prvi put vidjeli 2015. godine, kada je izbačen Beyoncéin album 'Lemonade' kada je pjevačica svijetu ispričala kako ju je suprug Jay-Z varao. I dok se svijet suočavao s tim, čini se da se pjevačica s tim borila u svoja četiri zida. Obratila se Adele radi savjeta i podrške kako bi preboljela oluju kod kuće, a ona joj je navodno dala jedan savjet da održi svoju vezu sretnom i zdravom: nema više društvenih mreža!

Prijateljstvo Adele i Beyoncé počelo je cvjetati od tog trenutka nadalje. 2017. godine Adele je osvojila nagradu Grammy za svoj album '25' - ali svoj je govor posvetila američkoj pjevačici. Također se priča da je Beyoncé čak otišla toliko daleko da je odgađala s izdavanjem svog šestog studijskog albuma 'Lemonade' kako bi omogućila Adele da dobije svoj trenutak na glazbenim ljestvicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije