Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotkali se sami

Ovakve ih još niste vidjeli! Hollywoodski glumci raspojasali se na dodjeli nagrada

oscari
Foto: Twitter
1/7
06.03.2014.
u 18:41

Dodjela Oscara sad već je daleko za nama, no sudeći po fotografijama Akademije i Vanity Faira zabava je bila nezaboravna

Dodjela Oscara sad već je daleko za nama, no sudeći po fotografijama Akademije i Vanity Faira zabava je bila nezaboravna.

Hollywoodski glumci raspojasali su se ispred oka kamere foto kućica koje su bile postavljene na zabavi tijekom i nakon dodjele nagrada.

Channing Tatum tako je ljubio suprugu Jenne Dewan. Glamourozni par zajedno je od 2006. godine.

 

Anne Hathaway upala je Jessici Biel u fotografiju, dok je Kevinu Spaceyu u fotku upao kolega Michael Fassbender.

 

 

Manekenka Doutzen Kroes dičila se bujnim poprsjem, dok je Irina Shayek ljubomorno gledala, a Amy Adams ludo se zabavljala sa suprugom Darrenom Le Gallom. Ni Michael B. Jordan, zajedno s manekenkom Chanel Iman, nije zaostajao za njima.

>>Omiljena oskarovska zabava: Tko je kome uletio u kadar?

>>Kevin Spacey novinarki na 'ženska' pitanja: Jeste li vi pušili prije?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije