Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška "kaubojima"

Ovako se dolazi na premijeru! Mrle i Ivanka u elegantnom izdanju

kauboji
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/8
10.10.2013.
u 09:49

Bojana Gregorić dolaskom na premijeru ponovno je pokazala kako joj je elegancija drugo ime

Mrle i Ivanka Mazurkijević, roditelji dvogodišnje Eve, sinoć su pokazali kako se odjenuti za filmsku premijeru. Naime, glazbeni par stigao je premijeru filma "Kauboji", adaptaciju istoimene kazališne drame, izgledajući vrlo glamurozno. Ne odstupajući od svog stila, Mrle i Ivanka elegantnim su izdanjem uljepšali predvorje kina Cinestar.

Također, Bojana Gregorić ponovno je pokazala kako joj je elegancija drugo ime. Na premijeru je stigla sa sinom Raulom, a vitak stas istaknula je u haljini bež boje u kojoj je izgledala fantastično.

Na premijeru filma redatelja Tomislava Mršića stigli su i Ana Begić Tahiri i Mario Petreković kako bi dali podršku glumcima na čelu s Rakanom Rushaidatom.

>>U karlovačkom kazalištu i Kauboji, ali kao hit-film

>>Mršić: Anočić napada filmske "Kauboje" zbog taštine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije