Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na poznatom mjestu

Ovako je Vedran Ćorluka proslavio rođenje sina Viktora

Foto: Instagram
1/7
06.01.2020.
u 08:31

U Sloboštini, kvartu u kojem je odrastao nogometaš je s obitelji i prijateljima slavio sinoć.

Na društvenim mrežama bračni par Franka i Vedran Ćorluka pohvalili su se kako im je na svijet stigao sin te su otkrili i da su malenom dali ime  Viktor. 

- Svijete, evo me...Viktor - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj je sa sinom i suprugom. Brzo su se zaredale čestitke poznatih, među njima bila je i ona Dejana Lovrena koji je napisao: - Čestitke, neka je živ i zdrav samo. Čestitkama su se pridružili i Šime Vrsaljko, Izabel Kovačić, Luka Stepančić, Ognjen Vukojević, Viktorija Rađa i Ella Dvornik koja je Franki i Vedranu poručila:

-Draga Franka i Vedrane, čestitke od srca, jedva smo dočekali ovaj trenutak! Uživajte u svom jarčiću oni su najbolji (kaže jarac) i šaljemo vam velike puse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svijete, evo me... Viktor❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Sinoć je Ćorluka proslavio dolazak sina u svom starom zagrebačkom kvartu Sloboština. S obitelji, tatom, bratom i prijateljima u kvartu u kojem je odrastao nazdravljao je Vedran tome što je postao tata, a u Sloboštinu se uvijek rado vraća i u svom kvartu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji imao je spektakularan doček.

Vedran i Franka vjenčali su se u Balama u srpnju 2018. godine, a da im stiže beba objavili su u kolovozu prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 3

NA
natrag
09:52 06.01.2020.

Sretno malenom i mami i tati

Avatar maxist
maxist
08:50 06.01.2020.

"stari zagrebački kvart Sloboština" ??..kaže -.uvozni "novinar" tj nadrinovinar ........

IV
ivanasertic4
11:53 06.01.2020.

Joj što je on zgldan i istovremeno sebeljubiv. Strasno. Mislim da će ju prevariti za 5-6 godina.... Ali nema veze bitno da je dijete zdravo:) pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije