Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Totalna promjena

Ovako je Marica u grudnjaku izgledala u 'Životu na vagi', a ovako joj trbušni mišići izgledaju sada

Marica Korolija
Foto: RTL/Screenshot
1/8
19.09.2021.
u 10:00

Svaki dan je neka borba ali bitno je da ne odustajem i da koračam polako ali odlučno prema ostvarenju svog zacrtanog cilja, poručuje Marica.

Održati kilažu s kojom su napustili show "Život na vagi" najveći je izazov za sve natjecatelje ovog showa, a izazov je to s kojim se i dalje susreće bivša natjecateljica Marica Korolija čija je transformacija u finalu pete sezone showa ostavila sve bez teksta.

- Pitate me često kako je. Nije lako. Svaki dan je neka borba ali bitno je da ne odustajem i da koračam polako ali odlučno prema ostvarenju svog zacrtanog cilja. I dalje vam neću soliti pamet jer i sama imam oko sebe tim stručnjaka koji je uz mene. Prvi korak kod mene je psiholog @ivabd_psiholog, nakon toga @nutricionistmartinalinaric i tek na kraju trening @hrvojevukojatraintogether. Hvala im što su i dalje uz mene - poručila je Marica i objavila fotografiju na kojoj je pozirala u grudnjaku i tajicama i usporedimo li takvu sličnu fotku iz vremena kad je bila u showu vidljivo je koliki je napredak ostvarila.

Foto: Instagram

Na početku pete sezone ovog RTL-ovog showa Marica je imala 134 kilograma, a u finalu je imala 81.8 kilograma i tijekom pet mjeseci posebnog režima prehrane i treninga izgubila je 52,3 kilograma, a kasnije je nakon showa uspjela izgubiti još 18 kilograma. Njezina upornost i predanost postali su inspiracija mnogima, a u komentarima ispod zadnje fotografije koju je objavila na Instagramu pratitelji joj čestitaju i hrabre Maricu da samo tako nastavi dalje.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije