Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila show

Ovako je bivša prva dama Michelle Obama ukrala show na Grammyju

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.02.2019.
u 08:51

Publika je glasno pljeskom i ovacijama pozdravila Michelle Obamu. Pljesak je tako dugo trajao da je Obama publiku prekinula riječima: Imamo show koji moramo odraditi.

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama iznenadila je sve kada se pojavila na pozornici na dodjeli Grammyja u društvu Lady Gage, Jade Pinkett Smith, Jennifer Lopez i Alicije Keys.

Zajedno su otvorile dodjelu nagrada, a Michelle je definitivno ukrala show već na početku dodjele.

Sve dame pričale su o tome kakav je utjecaj glazba imala na njihove živote, a publika je glasno pljeskom i ovacijama pozdravila Michelle Obamu. Pljesak je tako dugo trajao da je Obama publiku prekinula riječima: Imamo show koji moramo odraditi.

– Neovisno o tome volimo li country, rap ili rock, glazba nam pomaže da dijelimo dostojanstvo, tugu, nadu i veselje. Omogućuje nam da čujemo jedni druge. Glazba nam pokazuje što je bitno, svaka priča sa svakim glasom, svaka nota pjesme. Zar ne, dame? – rekla je u svom govoru Obama. 

 

Komentara 7

Avatar bandogcro
bandogcro
09:21 11.02.2019.

Više puta je dokazano da je Michelle, zapravo Michael. Michelle je transeksualac, što se može vrlo lako provjeriti na youtube. Da li ste ikada čuli za neku bivšu djevojku kada je Obama u pitanju? A dva bivša dečka koji su željeli govoriti o njihovoj vezi su počinili suicid?

Avatar patriot-2010
patriot-2010
10:27 11.02.2019.

U SAD-u je bilo nezamislivo da političari dolaze na dodjelu nagrada Oscar ili Grammy. Dok Obame nisu besramno uzeli pozornicu za sebe. Kao da su nešto zaslužni u muzici ili filmu. Sramota.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:24 11.02.2019.

Ne znam tko je veći trans, Michelle ili Karleuša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije