Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ova uzdanica

Kakvo iznenađenje! Ovaj voditelj zamijenit će Renea u 'Supertalentu'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
19.06.2019.
u 09:55

Nakon šest sezona glumac Rene Bitorajac odlučio je oprostiti se od showa, a Nova TV obavijestila je kako ćemo u novoj sezoni showa gledati Franu Ridjana.

Rene Bitorajac nedavno je odlučio kako nakon šest sezona napušta voditeljsko mjesto u showu Nove TV "Supertalent". 

Glumac kaže kako mu je sada fokus na kazalištu "Luda kuća" koji vodi s Brankom Đurićem Đurom te na ostalim projektima u kojima je angažiran, a jedan od njih je i predstava "Idemo uživo" u kojoj nastupa s Igorom Mešinom s kojim je godinama vodio "Supertalent", ali i show "Tvoje lice zvuči poznato".

Voditelj koji će zamijeniti Bitorajca u "Supertalentu" jest Frano Ridjan, poznato voditeljsko ime HRT-a i radijski glas Hrvatskog radija. 

Euforiju najzabavnijeg svjetskog TV formata Frano će moći okusiti već danas kada sa snimanjem kreću audicije, gdje će brojni natjecatelji stati pred četveročlani žiri i pokušati se izboriti za daljnji prolazak u showu. Kako kaže, Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.

Foto: Nova TV

„Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV“, izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu iz studija najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Dok će Frano prvi put stati pod reflektore pozornice Supertalenta, hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.

„Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim svim talentima koji nam dolaze na audicije!“

Frano Ridjan široj je javnosti postao poznat kao voditelj “Parlaonice”, a gledatelji su ga pratili i u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Dobar dan, Hrvatska”, “Kod nas doma” te je sudjelovao na raznim projektima, međunarodnim festivalima i programima uživo i bio spiker Drugog programa hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati ''čovjek iz svačijeg dnevnog boravka'', a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radiopostaju. Nakon HRT-a Frano sada svoju profesionalnu karijeru nastavlja na Novoj TV.

Komentara 7

ZO
zoranos
10:23 19.06.2019.

Wow, dakle ponovno gledamo novu sezonu dječjih plesnih grupa od 149 članova koji su uglavnom svi u finalu jer za njih glasuju i sve bake, djedovi, roditelji, šira rodbina, pričuvni članovi, učiteljice, susjedi ... pa onda oni malobrojni talenti pojedinci budu progutani i emisija gubi smisao. Bolje da je nazovu Turbo limač show - ionako dolazi čovjek sa HRT-a pa neće biti problem oko int. vlasništva. Tako mala država smo a imamo talent show češće i od Amera.

DU
Deleted user
11:53 19.06.2019.

Katastrofa lik ajme taj Ridjan Pokušava biti komičan a ispadne suprotno

MI
Milas
11:50 19.06.2019.

Apsolutno se slazem da glasanje putem telefona nije pravedno. Produkcija bi o tome trebala razmisliti. Mozda ograniciti broj sudionika na sceni za nastup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije