Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamie Oliver je prošlost

Ovaj goli kuhar iz Perua videoreceptima zaludio je internet

Franco Noriega
Foto: Instagram
1/4
25.10.2016.
u 08:27

Maneken Franco Noriega objavljuje recepte na Youtubeu i Instagramu, a hranu u svojoj kuhinji priprema uglavnom odjeven samo u bokserice.

Jamie Oliver više nije goli kuhar, tu laskavu titulu oteo mu je Franco Noriega. Ovaj 27-godišnjak rodom iz Perua postao je prava atrakcija na društvenim mrežama i Youtubeu otkako je počeo objavljivati video uratke u kojima kuha uglavnom samo u boksericama.

Tako je njegov video u kojem priprema jednostavni puding od chia sjemenki u samo nekoliko dana pogledalo 35 tisuća korisnika Youtubea. Zgodni Franco 2007. doselio se u New York s namjerom da studira glumu, ali ubrzo je shvatio da će puno bolje živjeti od bavljenja manekenstvom. Prije dvije godine odlučio je spojiti svoje dvije ljubavi – fotografiranje u donjem rublju i kuhanje. Završio je i kulinarsku školu te otvorio i restoran u kojem su na jelovniku tradicionalna jela njegove domovine. 

Kako izgleda kad Franco kuha, pogledajte u videu.

 

 

BEDROOM STORIES #NEWYORK #MICASA I've read all your comments! THANK YOU! Many #LAUGHS 😂😂😂

A photo posted by Franco Noriega (@franconorhal) on

 

SUMMERS NEW BASIC #CROP #CHINATOWN

A photo posted by Franco Noriega (@franconorhal) on

Komentara 3

Avatar ShuPac
ShuPac
11:27 25.10.2016.

kuhar za uspaljene žene i gay populaciju (i ne, nisam ljubomoran na njegov six pack - da ne bi bilo komentara usmjerenih ka toj tematici)

LI
liliZG
12:47 26.10.2016.

jamie, koji jamie???..;)

DU
Deleted user
11:49 25.10.2016.

užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije