Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavali su ga

Ovaj glumac je zbog 'Karate Kida' bio idol mnogima, a nećete vjerovati kako izgleda u 60. godini

11.01.2021.
u 12:30

Ralph Macchio imao je 22 godine kada je utjelovio tinejdžera Daniela, ali baš zbog tog mladenačkog izgleda nitko nije posumnjao da više nije u tinejdžerskim godinama.

Film "Karate Kid" prvi put se prikazan prije 37 godina i svi tinejdžeri 80-ih su bili ludi za filmom kao što su sve tinejdžerice u svojim sobama imale plakate na kojima je bio glumac Ralph Macchio koji je utjelovio tinejdžera Daniela LaRussoa. Od snimanja filma prošla su skoro četiri desetljeća a 59-godišnji glumac Ralph Macchio i dalje je jednako mladolik kao u danima snimanja filma.

Imao je 22 godine kada je utjelovio tinejdžera Daniela, ali baš zbog tog mladenačkog izgleda nitko nije posumnjao da više nije u tinejdžerskim godinama. U intervju koji je dao za People Macchio se našalio kako su za njegov mladoliki izgled krivi roditelji.

Cobra Kai Season Two Premiere - Los Angeles Ralph Macchio attending the season two premiere of Cobra Kai, in Los Angeles, California Janet Gough Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

- Iz nekog razloga imam mladenačku energiju. Zdrav način života ne škodi ako želite ostati zdravi i osjećati se mlado. Ali mislim da sam upravo imao sreće kada je genetika u pitanju - rekao je glumac.

U sretnom je braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Phyllis s kojom je zajedno 33 godine i imaju dvoje djece. Ralpha trenutno glumi u Netflixovoj seriji "Cobra Kai", koja nastavlja pratiti život njegovog lik. Sretan je što u ovoj Netflixovoj seriji uživaju djeca koja se nisu ni rodila kada je sniman film i što ih je serija privukla da pogledaju  i film. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AH
ahstovasmrzim
13:11 11.01.2021.

"novnari" poceli sa "Cobra Kai" bingwatchingom, a? Trebalo bi pisati "necete vjerovati ako nemate Netflix".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije