Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogato iskustvo

Ovaj farmer iz 'Ljubav je na selu' ima devetero djece i četiri braka iza sebe te traži petu suprugu

Foto: RTL, Instagram
1/7
16.06.2021.
u 13:54

Gledateljima i kandidatkinjama bila je zanimljiva životna priča Domina Santrija i bogato iskustvo koje je stekao dok je živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji

Na RTL-u se upravo reprizira međunarodna sezona showa "Ljubav je na selu" u kojoj je veliku pozornost privukao farmer Domino Santro koji je na svom imanju ugostio kandidatkinje Sonju, Gordanu i Barbaru. Gledateljima i kandidatkinjama bila je zanimljiva njegova životna priča i bogato iskustvo koje je stekao dok je živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji. Domino (61) velika je umjetnička duša i voli pjevati, pisati i svirati, a spretan je u obradi drva te izrađuje kubure.

– To što radim te kubure, tešem od drveta, nekima izgleda kao da sam čudak, ali to je fantastičan hobi. To sam počeo raditi kada sam živio u Kaliforniji. Onda sam vidio da Pacifik naplavi toliko nekakvog egzotičnog drva na plažu i da to drvo izgleda fantastično pa sam ga skupljao i sušio – ispričao je Domino u jednoj od emisija "Ljubav je na selu". Zadnjih nekoliko godina živi u Berlinu i to jako minimalistički. Ispričao je kako u kući u kojoj stanuje nema vode, a u trgovinu gotovo i ne ide jer sve za jelo ima u svom vrtu – od povrća do voća.

Za razliku od većine farmera koji se prijave u ovaj show, Domino iza sebe ima bogat ljubavni život i iza sebe ima četiri braka u kojima mu se rodilo devetero djece. Rekao je kako u showu traži osobu koja bi s njim podijelila sreću i životni stil kakav on voli i da s tom osobom ima harmoniju kakvu imaju plesači u tangu, rekao je za RTL. Ta želja mu se nije ispunila, ali stekao je zahvaljujući showu brojne obožavateljice.

VIDEO: Aleksandar Stanković: Prva cura me ostavila zbog Isusa, a s njim se teško boriti

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar marela
marela
20:37 16.06.2021.

Repriza reprize reprizinih repriza.....

SI
Sirius
11:07 24.07.2021.

Na njegovom biciklu fali puno toga

HR
Hrvatka
09:24 17.06.2021.

Boem uz 9-ero djece?! Hebes bogato iskustvo i sve zemlje u kojima si zivio kad si spao na zivot u vrtnoj kucici bez vode. Ne znam koja bi normalna zena na to pristala. Ocito nece smjeti ni do ducana jer "ti svu potrebnu hranu imas u svom vrtu i vocnjaku." Nit on bas normalan, nit' prosle cetiri koje su bile s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije