Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavnici

Ovaj bend je po slušanosti odmah iza Severininog ljetnog hita

21.06.2018.
u 17:09

Oni se zovu Ljubavnici, a pjesma Oko zeleno i trenutno je u top 10 najslušanijih hrvatskih pjesama na YouTube-u

Pjesma koja je u manje od tjedan dana postigla preko 120.000 pregleda na službenom YouTube kanalu svakako je hit koji ćete čuti na svim nezaboravnim ljetnim partijima!

Oni se zovu Ljubavnici, a pjesma Oko zeleno i trenutno je u top 10 najslušanijih hrvatskih pjesama na YouTube-u. Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a naši Ljubavnici to jako dobro znaju. Ako k tome još dodate i zelene oči, osim nove ljubavi imate i novi ljetni hit. Oko zeleno nova je pjesma iz pera Maria Regelje, frontmena benda.

„Ne znam zašto, ali zelene oči su mi oduvijek bile fascinantne, ima ih toliko različitih i neobično su posebne, a većina takvih pjesama je tužna, a ja sam želio razveseliti i rasplesati sve zelenooke djevojke, zaslužile su“, uz smiješak nam je rekao Mario koji osim teksta potpisuje i glazbu za Oko zeleno te dodaje, „naravno, ovo je pjesma za sve naše prekrasne djevojke, nikoga ne isključujemo.“

A da je pjesma zarazna za sve djevojke vidimo u spotu u kojem su atmosferu do usijanja dovele cure iz plesnog studija Escape koje sigurno prepoznajete iz popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato.

„Nama je ovo posao, mi plešemo svakodnevno, ali je snimanje ovog spota bilo stvarno jako zabavno! Dečki su super, super, super i odlični su glazbenici. Nadamo se da će nas se sjetiti kada će rasprodavati pune dvorane!“ rekle su nam Escape djevojke. Osim obožavatelja, kojih je svakom novom pjesmom sve više, dečke sve više prepoznaje i struka pa je na ovoj pjesmi i spotu radila vrhunska ekipa.

Produkciju potpisuje Luka Kovačić, a za video je zaslužan Luka Grgas iz Grgas studija. Prekrasni kadrovi spota snimali su se na Riverside Golfu Zagreb, a da bi i naši dečki i cure izgledali prekrasno pobrinuo se naš poznati stilist Ivan Friščić dok je za stajling kose zaslužan poznati slovenski prvak Patrik Trol.

„Dok će svi plesati na Oko zeleno ovo ljeto mi ćemo naporno raditi jer vam uz nastupe pripremamo i neke nove pjesme“, za kraj nam je šapnuo Mario. Ako je već ne pjevušite na „repeat“, obavezno je poslušajte na YouTube kanalu Ljubavnika. Sigurni smo da će vam „ući“ u uho već na prvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije