Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Ova uspješna manekenka sada je baka i više nema tako fit liniju

Foto: PA/Pixsell
1/6
27.12.2017.
u 14:10

Linda Evangelista pohvalila se na Instagramu da je njen a pokćerka rodila i da je postala baka.

Bivši model Linda Evangelista u 52–oj godini postala je baka, a tu vijest podijelila je sa svojim prijateljima i obožavateljima putem Instagrama.

Njezina prvog unuka na svijet je donijela njezina pokćerka Roxanne. - Službeno je. Sada sam baka. Godine 1987. dobila sam dar vječne ljubavi. Taj dar za mene je blagoslov, napisala je ispod fotografije svog prvog unuka.

Roxanne je kći modnog agenta Geralda Mariea s kojim je poznata manekenka bila šest godina u braku, a nakon razvoda ostala je u super odnosima s njegovom kćeri Roxanne koju oduvijek zove svojom kćeri. Linda je bila top model i poznata je njena izjava da se iz keveta ne ustaje za manje od deset  tisuća dolara dnevno.

 

 

 

 

Watching NY Rangers with my man. #nyrangers #easternconference #hockey #selfie

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista) on

 

 

 

Krasila je naslovnice svih modnih časopisa i bila je najtraženija manekenka, a sada u 52. godini izgleda sasvim drukčije. Linda više ne pazi toliko na izgled i nabacila je nekoliko kilograma viška, a nije joj više ni važno da joj u ormaru vise samo dizajnerske krpice.

Pogledajte kako je botoks uništio lice slavnih glumica

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije