Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potukla konkurenciju

Ova manekenka je kraljica kupaćih kostima i zarađuje lude novce na Instagramu

Foto: Instagram
1/6
29.06.2019.
u 07:00

Teška su vremena iza 33-godišnjeg modela Irine Shayk, nakon razvoda od bivšeg supruga glumca Bradleya Coopera. Ona se usredotočila na posao i čini se da joj ide bolje nego ikada.

Nakon razvoda, ona i dalje blista i nezaustavljiva je! Irina Shayk ne mora brinuti za status svoje karijere jer je upravo proglašena vrhunskim modelom bikinija, piše The Sun.

Pritom je prema broju 'lajkova' uspješno potukla nimalo laku konkurenciju poput Emily Ratajkowski i Alessandre Ambrosio.

Irina se upisala na listu Kraljica kupaćih kostima nakon što je brand Bluebella odlučio procijeniti koliko pojedini modeli imaju utjecaja na društvenim mrežama. Upravo je to Alessandru Ambrosio, 38-godišnjeg modela Victoria's Secreta, plasiralo na drugo mjesto s prosječnim brojem lajkova od 150.000 po objavi.

Između ostalog, otkriveno je da Irina po objavi na Instagramu zarađuje i do 60.000 funti na kojima pozira u Louis Vuittonu ili Hunza G kupaćim kostimima. Ono što ju razlikuje od trećeplasirane Emily Ratajkowski koja ima čak 23.3 milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži je, što su većina Emilynih pratitelja muškarci. Zbog toga se Ratajkowski nije probila na tron, iako na objavi zna skupiti oko 2 milijuna lajkova.

Na četvrtom mjestu našla se Ashley Graham, 31-godišnja plus-size manekenka koja broji 8.6 milijuna pratitelja, a iza nje su Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Nina Agdal i Lupe Fuentes

Pogledajte koje Hrvatice preferiraju prirodni look!

Komentara 4

Avatar Analizator
Analizator
07:19 29.06.2019.

Živi kostur, jadan onaj koji se nabada na te kosti

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
09:25 29.06.2019.

Deda analizator, ima nas koji bi se zrtvovali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije