Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa

Ova lijepa brineta sasvim je očarala princa Harryja

Meghan Merkle
Foto: Instagram
1/7
30.10.2016.
u 11:21

Glumica Meghan Merkle nova je ljubav britanskog princa s kojom se tajno sastaje, a upoznao ju je i s prijateljima i bratom Williamom

Nestašni princ, kako često britanski mediji zovu princa Harryja, ima novu djevojku, piše The Sun. Navodno se već duže vrijeme u tajnosti sastaje s američkom glumicom Meghan Markle koju smo imali priliku gledati kao Rachel Zane u seriji "Face" koja se prikazivala na RTL televiziji.

Lijepa brineta, kaži izvor blizak princu, sasvim ga je očarala. - Nikada u životu nije bio sretniji. Meghan je upoznao baš u pravom trenutku, kad se smirio i shvatio što želi - kaže izvor, dok iz kraljevskih dvora ne žele komentirati ovu romansu jer je to privatna stvar princa. 

Meghan je Harry upoznao u svibnju u Torontu gdje je princ promovirao svoj projekt Invictus Games. Glumica rodom iz Los Angelesa trenutno živi u Torontu jer se ondje snima serija "Face", a u tajnosti je već nekoliko puta posjetila London i upoznala se s Harryjevim prijateljima, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate. 

- Williamu i Kate se jako svidjela Harryjeva nova odbranica. On se pak trudi ovu vezu držati podalje od javnosti što je duže moguće, jer ne želi da Megan prepadne toliki interes javnosti za njihovom vezom - kaže izvor. Oboje su aktivni u pomaganju drugima i u organizaciji humanitarnih akcija. Inače 35-godišnja Meghan iza sebe ima jedan brak i to sa filmskim producentom Trevorom Engelsonom s kojim je bila u braku od 2011. do 2013. godine. 

 

Vacation 🌴 #casita

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije