Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodna ljepotica

Ova glumica mrzi šminku, a proglašena je najljepšom ženom na svijetu!

Foto: Instagram
1/5
25.04.2019.
u 20:20

Obožavatelji su joj poručili da vole njezinu skromnost te da je lijepa iznutra koliko i izvana.

 Glumicu Jennifer Garner časopis People proglasio je najljepšom ženom na svijetu.

Dok je prošle godine titulu najljepše žene odnijela pjevačica Pink, ove godine riječ je o glumici Jennifer Garner. Poznata po ulogama u seriji Alias te filmovima "Od klinke do komada", "Elektra", "Daredevil" i "Pearl Harbor", Garner se i prije našla na listi najljepših žena. Za časopis je izjavila da se nikada nije osjećala kao ljepotica te da joj izgled ne igra veliku ulogu. Bitno joj je jedino da se osjećala zadovoljno.

"Bila sam iznenađena i trebao mi je koji trenutak da to prihvatim. Pomislila sam - što to znači? Osjećam se da sam sretnija i da se osjećam ljepše što manje gledam u ogledalo", priznala je glumica. Obožavatelji su joj poručili da vole njezinu skromnost te da je lijepa iznutra koliko i izvana.

Na naslovnici časopisa Garner se pojavljuje prirodna bez šminke, s njezinim prepoznatljivim osmjehom. Jennifer s bivšim suprugom i glumcem Benom Affleckom ima troje djece, 13-godišnju Violet, 10-godišnju Seraphinu i 7-godišnjeg Samuela, za koje kaže da ju najviše vole upravo u njezinom prirodnom izdanju kakva je često i na fotografijama na Instagramu. Čak i nakon razvoda bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima i često ih se može vidjeti skupa.

Osim što je glumica, Jennifer je suosnivačica tvrtke "Once upon a Farm", svježe organske hrane za djecu. U suradnji s pouzdanim farmerima uzgajaju organsko voće i povrće na farmi 47-godišnje glumice. Jedan od važnih savjeta koji je dala u razgovoru za "People" časopis je da iako možda neće sve biti onako kako planiramo, važno je da smo sretni.

Komentara 3

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
21:57 25.04.2019.

Malo je muskobanjasta

ST
Stručnjak
12:02 26.04.2019.

Koja sprdnja su ovi izbori najljepših…. Ova nije ni blizu najljepšoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije