Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNE VODE

Otokar Levaj dva sata uživao je u jacuzziju u čarima Mile Elegović

otokar levaj
Iz serije Bračne vode
01.10.2009.
u 21:02

Doktor Otto iz HTV-ove sapunice "Dolina sunca" u gostovanju kod Bandićevih dobro se zabavljao u jacuzziju s Milom Elegović, ljepšom polovicom zagrebačke obitelji Bandić.

Vječita besparica i dalje je problem obitelji Bandić iz serije "Bračne vode". No u nastavku koji će se prikazati 7. listopada na Novoj TV sreća im se osmjehnula, na njihovu adresu stigla je kreditna kartica, pa iako im je identitet vlasnika nepoznat, odlučili su novac s kartice iskoristiti u luksuznom hotelu.

U ludom provodu pridružit će im se gospodin Željko, kojega glumi Otokar Levaj. Doktor Otto iz HTV-ove sapunice "Dolina sunca" u gostovanju kod Bandićevih dobro se zabavljao u jacuzziju s Milom Elegović, ljepšom polovicom zagrebačke obitelji Bandić.

- Glumim tajkuna Željka koji se s mlađahnom ljubavnicom zabavlja kod Bandićevih. Dva sata uživao sam brčkajući se s Milom u jacuzziju. No Mila mi je kao kćer pa nije bilo nikakvih neugodnosti - prisjetio se.

Kako mu se svidjelo imati mladu ljubavnicu koju je glumila Kristina Krunić?

- Jako mi se svidjelo, ali pitanje je bi li mi se i u stvarnosti moglo zaista takvo što obistiniti - veselo će Otokar. Nakon dva sata provedena u vodi kaže kako su mu se prsti smežurali, ali zato nikad nije bio čistiji poslije nekog snimanja.

Da bi se odmorio od napornih snimanja, Otokar danas odlazi na jug, ali vraća se već u ponedjeljak kad ga čeka nastavak snimanja sapunice "Dolina sunca" u produkciji Ring Multimedije.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
ramirna
10:03 11.11.2009.

uh,što ovi metuzalemi uživaju

OB
-obrisani-
09:28 08.11.2009.

zar elegovički trebaju čire ćare pored toliko ženskih atributa

OB
-obrisani-
19:04 01.02.2010.

a kojega je to briga? fucken bed VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije