Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLLYWOODSKA LEGENDA

Otkriveno zašto je Tim Roth stigao u Zagreb

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
11.12.2019.
u 12:24

Ovaj glumac još je jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, oni su pak to podijelili s Ivanom Trump i Timom Rothom

Britanski glumac poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji „Laži me“ koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.

Roth je jučer viđen u Hotelu Esplanade kako čita poruke na svom mobitelu, no ono što novinari i promatrači nisu znali, to je prvi put da nakon 40 godina vidi čitati bez potrebe za naočalama jer je samo dan ranije operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Profesor Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom – Synergy, koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagrebačkom adventu.

– Cijeli život vjerovao sam da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, a poslije dva sata provedenih u Svjetlosti ja prvi put u životu vidim na to oko! Jednostavno, ovo je nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka!

Nikki, njegova supruga prije dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod liječnika u Los Angelesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije, no kada je rekla da ide u Svjetlost k Nikici Gabriću, liječnik je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao: „Pogledao sam tko je taj Gabrić i mislim da to trebaš napraviti kod njega!“.

Foto: Arena Hospitality Group

Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, oni su pak to podijelili s Ivanom Trump i Timom Rothom. Svi oni odabrali su Svjetlost jer su vjerovali u profesora Gabrića i njegov tim.

– Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetski poznata i priznata oftalmološka ustanova. Zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bi bio ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji jer je Tim Roth za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku – izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebritija koji su mu povjerili svoje najvrjednije osjetilo, oči.

Klinika Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u Europi sa sedam centara i više od 210 zaposlenih. Prepoznalo ih je više od 400.000 pacijenata, izveli su više od 135.000 operacija očiju, a operaciji su se podvrgnule i brojne poznate osobe iz regije i svijeta.

Tim Roth o tome kako konačno više nema problema s vidom

Ključne riječi

Komentara 7

PR
predator57
13:45 11.12.2019.

Kao pacijent klinike Svjetlost, sve pohvale doktorima klinike, Doktori u toj klinici pacijente smatraju "bogovima", a oni sebe pastirima koji tetoše "bogove", pacijente, dok u državnim bolnicama doktori su bogovi, čast pojedincima i pojedinkama doktorima.

Avatar pendreck
pendreck
13:26 11.12.2019.

ostali pljuvaci po Hrvatskoj bez texta, hahahah

DO
dopizdilomi
12:34 11.12.2019.

Tima su unajmili za provjeru istinitosti izjava predsjedničkih kandidata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije