Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurosong

Otkriveno tko je muškarac koji je napravio skandal. Ovo mu nije prvi put...

Foto: DPA/Pixsell
1/10
12.05.2018.
u 23:05

Nezvanog gosta brzo su maknuli s pozornice i SuRie je nastup odradila do kraja

SuRie s pjesmom "Storm" predstavila je Veliku Britaniju u finalu Eurosonga. 

Njena dinamična pjesma rasplesala je publiku, ali nekome se očito nije svidio njen nastup i popeo se na pozornicu i uzeo joj mikrofon. Nezvanog gosta brzo su maknuli s pozornice i SuRie je nastup odradila do kraja. Iako se spominjala mogućnost da nastup ponovi, ona je to odbila.

Prva informacija koju je objavio Eurovisionary.com predstavnici Velike Britanije mikrofon je oteo Jimmy Jump, poznati ekscentrik koji često ulijeće na pozornice velikih manifestacija, a na pozornicu Eurosonga uletio je i 2010. godine u Oslu. Tada se na pozornicu probio dok je nastupao  predstavnik Španjolske Daniel Diges. Deset sekundi nakon što je Jimmy Jump uletio na pozornicu zaštitari su ga odveli, a predstavnik Španjolske  svoju pjesmu je izveo opet i to na kraju večeri.

Međutim, u finalu ovog Eurosonga, prema nekim napisima, incident je napravio muškarac koji je u Velikoj Britaniji poznat po imenu Dr ACactivism i koji je ovog siječnja pokušao prekinuti dodjelu televizijskih nagrada u Velikoj Britaniji, a u travnju 2017. godine pokušao je upasti na finale The Voica. Dr ACactivism je filozof, DJ, bavi se aktivizmom, piše The Guardian. 

Komentara 5

Avatar strazar
strazar
23:28 12.05.2018.

kad ga vec znaju sto mu ne zabrane ulaz? mozda i mjesec u zatvor ili neka novcana kazna? Mada bi ga ja dobro istukao,to bi ga naucilo pameti.

PR
prajdali100
07:33 13.05.2018.

Nigdje ne piše da su ga tipovi iz osiguranja kasnije prebili ko vola u kupusu.

KO
kordunmoj75
10:50 13.05.2018.

Pobjedom ove kvocke,je dokaz koliko je odvratan i brljav ovaj cirkus zvani eurosong,pa nasa je pjesma za eurosong bila daleko bolja i pristupacnija,od ove pobjednicke,zaista sokantno,na sto se sveo ovaj bal vampira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije