Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2020.

HRT otkrio kada raspisuje novi natječaj za 'Doru'

Foto: HRT
1/5
31.10.2019.
u 14:26

HRT 5. studenoga raspisuje novi Natječaj, prijave do 15. prosinca 2019.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavljuje početak priprema za novi izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije - "Doru 2020.", a koji će nas predstavljati u svibnju 2020. na Pjesmi Eurovizije (Eurosongu) u Rotterdamu u Nizozemskoj.

HRT-ov projektni tim Dore i Glazbenih dana HRT-a 2020. u utorak, 5. studenoga raspisuje novi natječaj, a koji će biti otvoren do 15. prosinca 2019., nakon čega će stručni ocjenjivački sud - sastavljen od predstavnika HRT-a, HDS-a i HGU-a - preslušati sve prispjele skladbe i odabrati 16 najboljih originalnih pjesama i njihovih izvođača za veliku završnicu Dore 2020.

Natječaj za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020. će biti objavljen 5. studenoga 2019. na mrežnim stranicama HRT-a www.hrt.hr i na https://www.hrt.hr/dora.

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije