Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima velike traume

Otkriveni strašni detalji iz toaleta! Oglasio se mladić kojeg je glumac tjerao na oralni seks

Foto: Nel Pavletić/Pixsell, Screenshot/YouTube
1/2
06.10.2019.
u 16:12

-Smatram da je kazna od 10 mjeseci zatvora sramotna i da se Jevtića trebalo osuditi na mnogo veću kaznu, za primjer. Kazna je neozbiljna i umanjuje traume djece - istaknuo je mladić kojeg je Jevtić napastovao.

Srpski glumac Goran Jevtić, domaćoj publici poznat po ulozi u hit filmu 'Parada' prije nekoliko dana osuđen je na 10 mjeseci zatvora jer je počinio nedozvoljene spolne radnje nad maloljetnikom.

Sada su u javnost iscurili i novi detalji cijelog slučaja s obzirom na to da je o svemu odlučio progovoriti i danas 20-godišnji mladić Luka Krčevinac koji je bio žrtva napada pohotnog glumca. Luka je za srpske medije kazao kako je kazna koju je Jevtić dobio sramotno mala i dodao kako će on ožiljke nositi cijeli život.

Foto: FIBA/Screenshot

-Smatram da je kazna od 10 mjeseci zatvora sramotna i da se Jevtića trebalo osuditi na mnogo veću kaznu, za primjer. Kazna je neozbiljna i umanjuje traume djece. Vrijeđa žrtve seksualnih predatora. Ne razumijem se u zakone dobro, ali klinački shvaćam da, ako sam ja živio u paklu pet godina, on bi za primjer trebao trunuti tamo iako toliko. Naravno, svjestan sam da je to nemoguće i da su želje jedno, a drugo realno stanje u sudstvu - rekao je Krčevinac za Kurir.

Posebno traumatično, istaknuo je, bilo mu je kada se u sudnici morao susretati sa zlostavljačem. - To je bilo jako traumatično jer sam godinama morao gledati čovjeka koji mi je uništio život. U sudu mi se nije obraćao direktno. Ne želim više ikada da sretnem tog čovjeka. Ne zanima me - ljutito je kazao   Krčevinac koji je za pokret Levijatan otkrio i detalje napada.

- Uvukao me je u WC i zatvorio vrata. Sledio sam se i blokirao od straha. Počeo je ljubiti me u vrat. Skinuo mi je gaće i stavio moj penis u svoja usta. Došao sam sebi i odgurnuo ga, zamolivši da me ostavi na miru. Čim sam izašao iz kazališta, počeo sam povraćati. Pio sam i lijekove i išao kod psihijatra - ispričao je mladić.

Prema neslužbenim informacijama L. K. je tijekom suđenja, koje je trajalo gotovo punih pet godina, tvrdio da ga je glumac napastovao u toaletu kazališta i primoravao na oralni seks u trenutku kada je bio pod utjecajem alkohola.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:39 06.10.2019.

10 mjeseci, za silovanje. Za silovanje maloljetne osobe kazna se zna 10 g. želju gej populaciji treba ispunit da budu ravnopravno tretirani pred zakonom. Pa nek uživa 10g.u punom pansionu s dodatnim uslugama.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:37 06.10.2019.

Sad će barem moći u zatvoru pljugati kifle...Došao na svoje..

SC
schwertransport
17:18 06.10.2019.

Znači oni uopće nisu glumili u filmu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije