Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne s dvora

Otkriveni novi detalji svađe Williama i Harryja: Radili su obitelji iza leđa

Princ William i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
18.07.2020.
u 15:40

Naime, iako su princeza Diana i princ Charles čvrsto odlučili da će obojicu jednako odgajati i da će Harry dobiti iste prilike kao i njegov brat koji će postati kralj, u sve se uplela kraljica.

Strogo čuvane tajne kraljevske obitelji nekako uvijek isplivaju u javnost, a detalji iz života prinčeva Williama i Harryja fanovima su često najzanimljiviji. Novi dokumentarac o životu prinčeva otkriva sve o njihovom odgoju i pokušava otkriti zašto je Harry stvarno odlučio odstupiti s dužnosti. 

Naime, iako su princeza Diana i princ Charles čvrsto odlučili da će obojicu jednako odgajati i da će Harry dobiti iste prilike kao i njegov brat koji će postati kralj, u sve se uplela kraljica.

Charles i Diana svim su se silama trudili da im sinovi u svemu budu jednaki, no stariji članovi obitelji i osoblja radili su im iza leđa. 

Tvrdili su kako je William njihova budućnost, da ono sto Charles i Diana rade nema smisla, te su se svim sila trudili Williamu osigurati bolje obrazovanje. A osim toga, William je provodio više vremena s prabakom. 
Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako razmirice između prinčeva traju već godinama, s početkom negdje oko vremena kada je princ Harry počeo izlaziti s Meghan. Iako je bilo govora kako su njih dvojica zakopali ratnu sjekiru kada je Harry posljednji put bio u Velikoj Britaniji, izvor upoznat s cijelom situacijom ispričao je za magazin People da to ipak nije slučaj.

"Nisu se rastali u dobrim uvjetima nikako, ali obojici je laknulo da je gotovo", ispričao je izvor. Iako to ne zvuči nimalo dobro za odnos braće, izvor vjeruje da im je ova daljina godila. "Možda Meghan i Harry nisu sve dobro promislili kako su trebali, ali htjeli su biti sretni. Tko ih može kriviti?", zaključio je izvor.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
19:30 18.07.2020.

Da su smogli snage da unište nešto zajedno, sto je unistilo njihovu majku..

MI
Milas
17:12 18.07.2020.

William se druzio s bakom a ne prabakom. Prabaka mu je bila kraljica majka, majka aktualne kraljice.

NI
niko63
17:23 18.07.2020.

Pa zar stvarno hrvate zanimaju ove gluposti s engleskog dvora??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije