Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATO LICE

Otkrivamo tko je novi lovac u popularnoj Potjeri

Mladen Vukorepa
Foto: Hrvatski kviz savez
1/4
18.09.2017.
u 17:45

Vukorepa je inženjer elektrotehnike, a gledatelji TV kvizova mogli su ga vidjeti još u 80-ima u prvoj Kviskoteci. Posebno se pamte njegovi nastupi u kvizu "Izazov", u kojem je bio rekorder, te u obnovljenoj Kviskoteci na Novoj TV, u kojoj je osvojio treće mjesto u finalu, iza Roberta Pauletića i Deana Kotige.

Popularni kviz "Potjera" danas se vraća na male ekrane, a poznati trojac lovaca uskoro će dobiti  pojačanje. Kako neslužebno doznajemo, Morani Zibar, Deanu Kotigi i Krešimiru Sučeviću-Međeralu idućeg će se tjedna pridružiti jedan od najpoznatijih hrvatskih kvizaša Mladen Vukorepa (48).

Vukorepa je diplomirani inženjer elektrotehnike, a gledatelji TV kvizova mogli su ga vidjeti još u 80-ima u prvoj Kviskoteci. Posebno se pamte njegovi nastupi u kvizu "Izazov", u kojem je bio rekorder, te u obnovljenoj Kviskoteci na Novoj TV, u kojoj je osvojio treće mjesto u finalu prvog ciklusa, iza Roberta Pauletića i Deana Kotige. Vukorepa je lani bio član naše reprezentacije na kvizaškim Olimpijskim igrama u Ateni, a najviše se istaknuo u sportu, u kojem je osvojio četvrto mjesto. Redoviti je sudionik pub kvizova, a s ekipom Perlice, u kojoj je igrao i Dean Kotiga, dva puta zaredom osvojio je prvo mjesto na Državnom prvenstvu u pub kvizu.

S HRT-a nam nisu službeno potvrdili da je Vukorepa novi lovac, napomenuvši kako se s njim pregovara, te kako je jedan od ozbiljnijih kandidata. No, kako doznajemo iz kvizaških izvora, njegov angažman u popularnom kvizu je već gotova stvar.

Komentara 14

PR
prajdali100
19:43 18.09.2017.

Morana se toliko isprovaljivala da je jasno da je najslabija karika...

Avatar Eddie
Eddie
18:55 18.09.2017.

Nadam se da ce zamijeniti Moranu, koja je 08.05. ove godine u emisiji cestitala "Dan oslobodjenja", kad su ljude ubijali i otimali im stanove u Zagrebu 1945. godine razni Đoke Jovanići i Peke Dapčevići

MA
MarkoKosmicki
19:28 18.09.2017.

tu emisiju treba ukinuti i zamjeniti necimzanimljivijim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije