Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike promjene

Otkako se udala za Harryja Meghan je neprestano žalila zbog jedne odluke

Foto: PA/Pixsell
1/7
01.02.2020.
u 21:00

Teško joj je palo što se morala odreći glume, a po svemu sudeći sada se namjerava vratiti svom poslu.

Kada se zaručila za princa Harryja američka glumica Meghan Markle morala se odreći svog posla i prestala je glumiti. Bila je spremna tada posvetiti se kraljevskim dužnostima, ali s vremenom gluma joj je počela nedostajati.

Autorica biografije kraljice Elizabete Sally Bedell Smith tvrdi kako je Meghan bila jako nesretna što se mora odreći glume jer se time odrekla i stila života koji je do tada vodila.  - Požalila je jer se odrekla svega, a na kraju nije ispunila svoja očekivanja od života u kraljevskoj obitelji. Nije to bilo ni blizu načinu života kakav je vodila kao glumačka zvijezda - rekla je Sally u razgovoru za Vanity Fair.

Znala je da će joj dolazak u kraljevsku obitelj  pružiti određene pogodnosti, ali nije znala da će se morati toliko toga odreći i ubrzo nakon vjenčanja za princa počela se žaliti kako joj nedostaje gluma i tijekom dvije godine braka suprugu je neprestano ponavljala kako joj nedostaje gluma i kako je odricanje od njenog posla bila prevelika žrtva. Smith kaže kako je nije iznenadila vijest o povlačenju Harryja i Meghan iz kraljevske obitelji jer se o tome dosta šuškalo još od jeseni 2018. godine.

Meghan je ostala u kontaktu sa svojim agentom koji joj zadnjih mjeseci navodno intenzivno traži angažman, a svi su vidjeli i video u kojem princ Harry kod šefova Disneyja lobira za posao za Meghan.  Sally Bedell Smith kaže kako im nije baš mudar potez nastaviti život u Vancouveru ili Los Angelesu gdje su tabloidi i paparazzi na svakom koraku i nije sigurna da će Harry i Meghan i njihov sin imati mira u tom smislu, a to je bio jedan od razloga zašto su 'pobjegli' iz Velike Britanije. 

Pogledajte što nam je u intervju otkrio lovac iz "Potjere" Dean Kotiga

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
08:48 02.02.2020.

ja ne bi s ti mortonima izdrzasla ni sata, a kamoli dan il nesto vise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije