Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆi VICTORIA?

Oteo srce bogatoj nasljednici! Mlađi Beckham iznenadio potezom nakon samo 9 mjeseci veze

Brooklyn Beckham proslavio svoj 21. rođendan
Foto: Instagram
1/10
12.07.2020.
u 08:00

Brooklyn Beckham, sin nogometaša Davida Beckhama, oženit će svoju djevojku Nicolu Peltz nakon devet mjeseci veze.

Najstariji sin Victorie i Davida Beckhama Brooklyn nakon devet mjeseci veze kleknuo je pred svoju odabranicu Nicolu Peltz i pitao ju da se uda za njega. Rekla je "da" bez razmišljanja, a sretnu vijest par je objavio na Instagramu s pratećom fotografijom.

- Prije dva tjedna pitao sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je pristala. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i najbolji tata jednog dana. Volim te - poručio je Brooklyn svojoj odabranici Peltz s kojom je počeo živjeti u ožujku nakon samo pet mjeseci veze.

Ona se tada preselila k njemu, a toliko s ludi jedno za drugim da vezu odlučili okruniti brakom nakon tako kratko vremena.

Brooklyn Beckham proslavio svoj 21. rođendan
1/5

Peltz je također imala emotivnu objavu na Instagramu.

- Učinio si me najsretnijom curom na svijetu. Ne mogu dočekati da s tobom provedem ostatak života. Tvoja ljubav mi je najdragocjeniji dar. Jako te volim - napisala je, a oduševljenje nije krila ni Brooklynova majka, bivša Spajsica, Victoria.

- Najuzbudljivije novosti. Ne možemo biti sretniji što se Brookyln i Nicola namjeravaju vjenčati. Želimo vam puno ljubavi i sreće za cijeli život. Jako vas volimo oboje - rekla je Victoria označivši buduće mladence u objavi, te Davida i njihovu djecu.

Prije nego što je počeo hodati s Nicolom, mlađi Beckham imao je poprilično turbulentan ljubavni život satkan od kratkh veza, a britanski mediji redovito su pisali kako je često mijenjao cure. Najpoznatiji tabloid The Sun pisao je svojevremeno da Brooklyn ljubi mlađu polusestru Kate Moss, Lottie. Prošlog ljeta povezivali su ga s još dvije djevojke i to sve nakon prekida s manekenkom Hannom Cross.

U brzopoteznim vezama bio je i sa glumicama Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrence, za koju Britanci šokirano tvrde da podsjeća na njegovu majku Victoriju.

Inače, Nicola Peltz jedno je od osmero djece milijardera Nelsona Peltza i bivše manekenke Claudije Heffner.

 

 

Komentara 4

FO
forumlegale
11:56 12.07.2020.

aha bogata nasljednica ... ja vec pomislija da je upozna desetog u Benkovcu..

MI
Milas
10:54 12.07.2020.

Para ide na paru. Uvijek bilo i bit' ce. Iznimke samo potvrdjuju pravilo.

CH
Chazary
11:00 12.07.2020.

A dugo će i trajat ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije