Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brani kćer

Otac misice koju napadaju zbog dvoglavog orla: 'Poludio sam, ja sam četnik, mi smo normalna srpska obitelj'

Valentina (prva s lijeva) i kolegice misice
Foto: Twitter
1/3
28.10.2021.
u 09:25

– Ona je dijete, pojma nema, nesvjesno je to napravila, nije razmišljala, to je sad katastrofa. Moja Valentina vrlo je srpski nastrojena, moram to tako reći da biste razumjeli. Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska obitelj – rekao je Petrović

Nakon što je s kolegicama iz Crne Gore, Albanije i Kosova rukama pokazala dvoglavog orla, što je simbol Velike Albanije, srpska misica Valentina Petrović razljutila je javnost u svojoj zemlji, a mnogi su joj poručili da se vrati kući iz Egipta, gdje se održava svjetski izbor Miss Intercontinental. 

U obranu svoje kćeri stao je njen otac Aleksandar Petrović, koji ju je za Kurir.rs pokušavao opravdati ističući da Valentina dolazi iz četničke obitelji i da se tako nije trebala ponašati.

– Ona je dijete, pojma nema, nesvjesno je to napravila, nije razmišljala, to je sad katastrofa. Moja Valentina vrlo je srpski nastrojena, moram to tako reći da biste razumjeli. Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska obitelj – rekao je Petrović i dodao: 

– Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: "Tata, što sam napravila", a ja sam joj rekao: "Sine, napravila si nešto što nisi trebala." Ja sam prvi poludio kad sam vidio, ja sam bio u ratu, ako je itko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa za dijete, moram je psihički srediti. Ovo je potpuno bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj obitelji, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku. Zar trebamo djecu opterećivati u ova vremena takvim stvarima? To je sve bezazleno, to su sve djevojke, nema razloga da se tu zemlja dovodi u pitanje. Naopako stvarno – zaključio je Petrović. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
09:47 28.10.2021.

U normalnoj srpskoj/četničkoj obitelji ????

Avatar IIII4
IIII4
10:11 28.10.2021.

Nevjerovatno je stanje uma u tog naroda...

Avatar javorko
javorko
09:41 28.10.2021.

naravno da su ce...to je normalno ali krivu su sto su to tajili 60 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije