Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za obitelj

Otac Meghan Markle povukao očajnički potez!

Foto: Profimedia
19.12.2018.
u 07:30

"Sve obitelji, kraljevske, kao i sve ostale, jednake su i za vrijeme blagdana trebale bi biti na okupu", kazao je Markle.

Otac Meghan Markle u ponedjeljak je u intervjuu emitiranom na ITV-ju izjavio kako se nada da će se kraljica Elizabeta zauzeti za to da ponovno stupi u kontakt sa svojom kćeri, suprugom britanskoga princa Harryja. 

"Iznimno bih cijenio bilo kakav kraljičin angažman i mislim da bi i kraljica željela riješiti obiteljske probleme", kazao je Thomas Markle za ITV. 

"Sve obitelji, kraljevske, kao i sve ostale, jednake su i za vrijeme blagdana trebale bi biti na okupu", kazao je Markle, otkrivši da mu kći nije uputila božićnu čestitku no da se nada kako će njih dvoje u dogledno vrijeme uspjeti ponovno izgraditi međusoban odnos oca i kćeri. 

"Mogu samo reći da sam tu..., i ona je toga svjesna. Jako je volim i želim nekako doprijeti do nje, a bilo bi mi drago da i ona osjeća isto prema meni. Jako volim svoju kćer i želim da ona to zna", nastavio je. 

Kensingtonska palača još nije komentirala Markleove izjave. 

Pogledajte i kako su najljepše glumice Hollywooda lice uništile botoksom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije