Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo razočaranje

Otac Meghan Markle priredio pravi skandal uoči vjenčanja

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.05.2018.
u 09:39

Thomas Markle zaradio je 100 tisuća funti na lažnim paparazzo fotografijama koje je prodao tabloidima.

U tabloidima u Americi i Velikoj Britaniji prošli tjedan osvanule su paparazzo fotografije Thomasa Marklea, oca Meghan Markle, na kojima je snimljen kod krojača, u kafiću dok čita knjigu o Velikoj Britaniji, dok na internetu pretražuje najnovije informacije o vjenčanju svoje kćeri i princa Harryja.

Kraljevska obitelj nedavno je uputila molbu medijima da se poštuje privatnost obitelji Meghan Markle i naljutilo ih je kad su fotografije procurile u  javnost. Međutim, ove fotografije nisu nastale slučajno i snimljene su u dogovoru s Thomasom Markleom koji je na prodaji ovih namještenih paparazzo fotografija zaradio 100 tisuća funti, piše Daily Mail. 

Meghan sigurno nije oduševljena ovim potezom svog oca koji joj je samo nekoliko dana uoči vjenčanja priredio ovakav skandal i odlučio zaraditi na njezinu vjenčanju. Kraljevska obitelj nije se oglasila o cijelom slučaju, a Thomas Markle navodno je rekao kako će se zbog svega ispričati kćeri. Daily Mail piše kako će Thomas, bez obzira na ovaj skandal, u subotu 19. svibnja odvesti svoju kćer do oltara. 

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije