Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ganuo je sve

Osvojio je srca publike u Supertalentu, a sada mu je ostvarena dugogodišnja želja!

Foto: Nova TV
1/4
28.03.2019.
u 20:40

Denis Barta, pobjednik Supertalenta snimio je prvi spot. Ovaj dvadesetogodišnji Sarajlija osvojio je sva srca izvedbom "Vratio sam se živote" Kemala Montena, ali i glasove publike te uz ograničenja koja ima pokazao da je sve moguće.

Pobjednik Supertalenta, Denis Barta, snimio je svoj prvi spot! Glazbu tekst i aranžman pjesme pod nazivom "Ne pitaj me" potpisuje Ismet Polovina, a kako Denis zvuči uz profesionalnu produkciju možete čuti u sljedećem videu.

Nakon pobjede u Supertalentu Denisov otac Nebojša rekao je kako im je prioritet usrećiti sina i raditi na njegovom prvom albumu. -Denis je imao prave pjesme u showu koje su znale ganuti srca mnogih, tako će i nastaviti - objasnio je Nebojša Barta nekoliko dana nakon Denisove pobjede u Supertalentu. 

Podsjetimo, dvadesetogodišnji Sarajlija osvojio je sva srca izvedbom "Vratio sam se živote" Kemala Montena, ali i glasove publike te uz ograničenja koja ima pokazao da je sve moguće. Denis je rođen tri mjeseca prerano sa samo 535 grama u Padovi, slijep je s epilepsijom i autizmom. Komponira, piše, svira i pjeva, imao je više operacija, za svoje liječenje skuplja sam novce pjevajući na ulici, po kafićima i prodavajući svoj CD.  Nastupa po raznim dobrotvornim akcijama, po kafićima. Imao je operaciju na srcu 9. dan kada se rodio, poslije 40 dana je izgubio vid, a u četvrtoj godini je primijećen autizam.

Ne zna koristiti ruke ni zašto osim za sviranje. Osim laskave titule pobjednika šeste sezone, Denis je osvojio nagradu od 200 tisuća kuna. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
06:59 29.03.2019.

Dali je ovo parodija na temu pjevanja?Bilo bi postenije da su mu dodijelili svijetsku nagradu za ogromno dostignuce i trud najhendikepiranih.Sramotno je od organizatora Shova gurati ga medju pjevace, od koji je svaki bolji ,bez obzira na skromnost svoga talenta.

MA
mare0801
10:39 29.03.2019.

ova tema je već obrađena, temeljito promijeniti koncepciju ovog showa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije