Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrodošao u klub

Osvanule fotografije: Severinu u spotu grli nepoznati muškarac

severina (1)
Foto: Severina Fan page
1/3
14.02.2013.
u 12:39

Uz fotografiju su objavljeni i stihovi "... sada gledaj me i pati, s drugim sve ću ti vratiti!"

“Vjerovala sam u tvoju priču da si pravi, da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi. A bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati. S drugim sve ću ti vratiti”, zapjevala je Severina Vučković i bacila se u zagrljaj nepoznatog ljepotana u odijelu. Kraljica estrade snimila je spot za “osvetničku” pjesmu “Dobrodošao u klub” s istoimenog albuma, a prema fotografijama sa snimanja koje je 40-godišnja pjevačica objavila na svojoj stranici na Facebooku čeka nas i te kako senzualan, zavodljiv i provokativan videobroj!

Naime, Severina je u spotu odjevena samo u donje rublje s halterima te uživa pažnju više muškaraca s kojima, kako se da zaključiti iz stihova pjesme koje je glazbenica, ali tek djelić, također otkrila na društvenoj mreži, se osvećuje nevjernom bivšem.

Fotografiju sa snimanja na kojoj je pjevačica okružena petoricom muškaraca, jedna obožavateljica na Facebooku šaljivo je komentirala riječima: “Sami muškarci oko tebe, a zapravo niti jedno muško!” No, sumnjamo da se luda za životom Seve time opterećuje... Premijera spota najavljena je kroz dva tjedna na YouTubeu.

>>Severina Marijani i Petri priznala: najveća su joj slabost – luzeri

Ključne riječi

Komentara 11

EV
evandro
21:08 14.02.2013.

Baš me zanima što bi ona teta Judith rekla za ovu šlapu.

LI
Livi
19:08 14.02.2013.

Pa se cudimo sto toliko ljudi iznenada "prolupa"! Nasi mediji, VL takoder nije izuzetak, nikako ne mogu shvatiti da svojim isticanjem ovakvih primjera tzv. "celebrities" zagaduju sredinu i ne djeluju odgojno u drustvu.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:53 14.02.2013.

Reklama!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije