Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeg u srednji vijek

Osuđenom kolegi bećarcem pružili podršku, a sada na genijalan način pobjegli od problema

Foto: Gordan Trtanj
1/4
04.11.2019.
u 22:40

Garavi opet iznenađuju. Tamburaši koji su postali sinonim za kreativne glazbenike opet su osmislili kako napraviti dobar posao i zabaviti naciju.

Garavi opet iznenađuju. Tamburaši koji su postali sinonim za kreativne glazbenike opet su osmislili kako napraviti dobar posao i zabaviti naciju. Naime, kako je u Hrvatskoj vječito problem oko nekih neriješenih stvari iz prošlosti, ova tamburaška šestorka odlučila je pobjeći u srednji vijek i malo se odmoriti od svakodnevice, ali odmoriti i svoju publiku željnu dobrih pjesama za tulume.

Naime Garavi opet dižu sve na noge. Njihova nova pjesma ''Raj'' prava je poslastica za fešte, a glazbu i tekst napisao je Mirko Šenkovski – Geronimo, dok je za aranžman bio zadužen Denis Marguš, a sve pod producentskom palicom Zvonimira Domazeta.

Foto: Gordan Trtanj

Video spot je snimljen u Baranji u Kneževim vinogradima, u Kneževoj kušaonici, a redatelj i snimatelj spota je Mario Šulina.

Dečki su dugo razmišljali kako napraviti drugačiji spot, a kako svakodnevno prate situaciju u našoj zemlji odlučili su napraviti show tako što će nakratko pobjeći od stvarnosti. Uskočili su u srednjovjekovne kostime i napravi pravi show! Pjesma se zove Raj, ali bit će ovo i pravi raj za uši za sve one koji vole pop tamburaški izričaj.

Podsjetimo, Garavi su postali pravi hit na društvenim mrežama nakon što su simpatičnim bećarcem pružili podršku Branimiru Čolakoviću osuđenom jer je iz povorke zapjevao policajki Mariji Iličić: “Ajoj mala, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se na****”. Nakon toga zaredali su i druge bećarce koji su naišli na oduševljenje javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije