Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspaničio se

Ostao bez teksta! Glumac napustio intervju zbog jednog pitanja

Foto: DPA/PIXELL
1/4
23.09.2019.
u 15:15

U filmu, Joaquin igra Arthura Flecka, samotnjaka s neuspjelom karijerom komičara koji živi s bolesnom majkom.

Glumac Joaquin Phoenix otišao je s intervjua nakon što su ga novinari pitali misli li da bi njegov novi film Joker mogao inspirirati baš one ljude o kojima je riječ u filmu, s potencijalno tragičnim rezultatima.

Phoenixa je pitanje iznenadilo i nje znao što odgovoriti.

- Zašto? Zašto bi? Ne ne - promrmljao je glumac prije.

Sat vremena kasnije nakon pregovora s agentom, vratio se kako bi završio intervju opravdavajući se da se uspaničio jer nije očekivao to pitanje niti razmišljao o takvoj situaciji.

U filmu, Joaquin igra Arthura Flecka, samotnjaka s neuspjelom karijerom komičara koji živi s bolesnom majkom. Hollywood Reporter piše da su dvije scene podosta strašne. U jednoj Fleck ubija kolegu pucajući mu u lice, a u drugoj njegovi sljedbenici rade nerede.

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili vlastito zdravlje:

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:33 23.09.2019.

Kako nitko nije pitao, štajaznam npr. Georga Clooneya, boji li se da bi Oceanovih 11 moglo inspirirati nekog?! Kad mediji počnu prebacivati krivnje i zasluge za koješta.... A sami su izmišljali "napade klaunova" u reklami za film IT. Ili npr.. masovni "lov na pokemone"... I slično... U slučaju Jockera prije je film inspiriran životom, nego što će on inspirirati psihopate... Bezbrojni ljudi su otuđeni i bezbrojni otuđeni su posegnuli za nasiljem.

DU
Deleted user
15:50 23.09.2019.

Hmm,"uspaničio"? Još jedan novinarski doprinos njegovanju i očuvanju standardnog hrvatskog književnog jezika...

VO
vorda400
18:16 23.09.2019.

Nisam shvatio nije se dao provocirati i odmah ispada da se prestrašio novinara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije