Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI U DELIRIJU

Osramoćeni hollywoodski glumac prihvaćen u Srbiji, primio ga nasmijani Vučić

Foto: PIXSELL
1/13
19.10.2021.
u 17:31

- Moj glavni dojam je da nikada nisam vidio takvu marljivost i predanost svih dama u svom uredu u posljednjih deset godina, jer su sve ostale radile prekovremeno, prilagodile su se kao nikada prije, a siguran sam da je to samo zbog mene, a ne zbog toga - napisao je Vučić

Slavni glumac Johnny Depp (58) sletio je danas popodne u Beograd, a kako prenose srpski mediji, sasto se i s predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Društvo  mu je pravio jedan od najomiljenijih srpskih glumaca Miloš Biković.

- Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na prekrasnom daru, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Međutim, moj glavni dojam je da nikada nisam vidio takvu marljivost i predanost svih dama u svom uredu u posljednjih deset godina, jer su sve ostale radile prekovremeno, prilagodile su se kao nikada prije, a siguran sam da je to samo zbog mene, a ne zbog toga - napisao je Vučić u ispod fotografije s holivudskim glumcem.

 

Depp je ispred zgrade Predsedništva pozdravio okupljene fanove koji su vrištali i dozivali ga.

Također, glumac će prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji  "Puffins impossible", u produkciji kompanije Archangel Digital Studios. To je i razlog njegovog dolaska u Srbiju, gdje je već nekoliko puta boravio te je uvijek rado viđen gost. 

Podsjetimo, Hollywood je Deppu okrenuo leđa, pa je lani na zahtjev produkcijske kuće napustio filmsku franšizu "Čudesne zvijeri" nakon što je izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The SUn koji je objavio da je zlostavljao svoju suprugu Amber Heard. Heard je 2016. godine zatražila razvod, a dodala je i optužbu za nasilje. Glumac je pak tvrdio da je glumica njega zlostavljala, a sud je presudio u njezinu korist. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

Ključne riječi

Komentara 11

TO
tomzag
18:53 19.10.2021.

Depp je dobar s Kusturicom, zato i dolazi u Beograd. Ništa neobično da ga primi i predsjednik. Angelinu Jolie je kod nas isto primio predsjednik. A ovo "osramoćeni" je sasvim nepotrebno i smiješno.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:38 19.10.2021.

Nek taj "osramoćeni" glumac dođe u Lijepu našu!!! Tada ćete vidjeti pozitivne euforije!?

Avatar Númenor
Númenor
20:44 19.10.2021.

Johnny Depp je nevin. Nije kriv. Amber Heard je da ne kažem šta. Lažno ga je optužila. Ovo je kleveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije